Πανέμορφος γάμος στη Βενετία για τον Λαρισαίο Κάρλο Τάχο (φωτ.)

Ένας πανέμορφος γάμος με… λαρισινό χρώμα ήταν αυτός που έγινε στη Βενετία και συγκεκριμένα στο Δημαρχείο της πόλης. Εκεί ο γιός του πρώην προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας, Δημήτρη Τάχου, ο Κάρλο Τάχος ενώθηκε με δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του, Πηνελόπη Παπακανάκη. Κουμπάροι ήταν ο Φώτης Χρυσοχόου και η Εύα Τσολάκη.

Ο Κάρλο Τάχος, μοιράζει την ζωή και την καρδιά του ανάμεσα σε Λάρισα και Βενετία. Στη Βενετία γεννήθηκε και στη Λάρισα έζησε για αρκετά χρόνια της ζωής του μέχρι να ξεκινήσει και να διευρύνει τις σπουδές στην υπέροχη Ιταλική πόλη.

Όπως είχε γράψει και παλιότερα η Larissanet ασχολιόταν τον ελεύθερο χρόνο του με το κεντρικό και ιστορικό καφέ του προπάππου του, το οποίο βρίσκεται στη πλατεία Compo Santa Maria Mater Domini και λειτουργεί από 1937.

Ο Δημήτριος Τάχος γεννήθηκε στο Νέο Περιβόλι Λάρισας, φοίτησε στο 2ο Γυμνάσιο/Λύκειο (τότε εξατάξιο) Αρρένων Λάρισας. Στη Βενετία της Ιταλίας φοίτησε και πήρε το πτυχίο αρχιτεκτονικής το 1981 με διπλωματική εργασία και θέμα «Αναστύλωση – Ανακαίνιση Μνημείων και Διατηρητέων Κτιρίων», όπου και εργάστηκε μέχρι το 1990. Παντρεύτηκε με την Paola Castellet και απέκτησαν δύο γιους, τον Κάρλο και τον Άκη.

Δείτε εικόνες από τις ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού:

Πηγή:larissanet.gr