Φανή Γκατζιού: Ο κόσμος της ομορφιάς είναι ένας υπέροχος κόσμος

Η Φανή Γκατζιού, τα τελευταία χρόνια ασχολείται με το χώρο της καλαισθησίας και έχει καταφέρει να αφήσει το δικό της αποτύπωμα.

Διατηρεί το δικό της χώρο αισθητικής, όπου ξεδιπλώνει  τα …μυστικά ομορφιάς που διαθέτει με απώτερο στόχο να κάνει τους άλλους να αισθάνονται αναζωογονημένοι και σίγουροι για τον εαυτό τους. 

Τα τελευταία 10 χρόνια διατελεί πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Δενδροχωρίου, δεδομένου ότι κατάγεται από το χωριό.

Είναι παντρεμένη με δυο παιδιά, ενώ για ένα διάστημα ασχολήθηκε με τα κοινά, αφού είχε θέσει υποψηφιότητα για το Τοπικό Συμβούλιο.

Είστε μια από τις πιο γνωστές αισθητικούς στην περιοχή των Τρικάλων. Τι σας ώθησε να ασχοληθείτε με αυτό τον κλάδο;

Αυτό που με ώθησε να ασχοληθώ με το χώρο της ομορφιάς και της αισθητικής γενικότερα είναι η κοινωνικότητα και η επικοινωνία με τον κόσμο. Δύο χαρακτηριστικά που είναι ίδιον του χαρακτήρα μoυ.

Βέβαια, το κατείχα από μικρή.  Σπούδασα σε ένα δημόσιο ΙΕΚ των Τρικάλων και από τότε ασχολούμαι κάθε μέρα με την ομορφιά και κάθε μέρα εξελίσσομαι. Πριν, αποκτήσω τον δικό μου χώρο αισθητικής, εργάστηκα σε διάφορα ινστιτούτα ομορφιάς.

Διατηρώ φιλικές σχέσεις με όλες τις πελάτισσες μου και η θετική ενέργεια που «πλημμυρίζει» το χώρο που εργάζομαι αποτυπώνεται σε κάθε επίσκεψη τους.

Είστε μια δραστήρια επαγγελματίας.  Αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας;

Φυσικά και αφιερώνω. Αγαπώ ιδιαίτερα να ασχολούμαι με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δενδροχωρίου, όπου διατελώ πρόεδρος τα τελευταία 10 χρόνια. Βέβαια, ενεργά έχω ενταχθεί στο δυναμικό του Συλλόγου, εδώ και 20 χρόνια.  Αυτό σημαίνει ότι τον ελεύθερο μου χρόνο το επικεντρώνω σε διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνουμε κατά καιρούς και όχι μόνον.

Η πανδημία έφερε τα πάνω – κάτω στις ζωές όλων τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, αφού άλλαξε η καθημερινότητα μας. Εσάς σε ποιο βαθμό σας επηρέασε;

Σαφώς και έφερε τα πάνω – κάτω, δεδομένου ότι άλλαξε η καθημερινότητα όλων μας. Το διάστημα αυτό είχε θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά.

Στα θετικά δόθηκε περισσότερο χρόνος για να ασχοληθώ με την οικογένεια μου και αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Τα επόμενα σχέδια σας σε επαγγελματικό επίπεδο;

Επόμενος και μοναδικός μου στόχος πως θα εξελιχθώ και θα γίνομαι όλο και πιο καλή, ώστε να προσφέρω την αγάπη και τις γνώσεις μου, σε όσες και όσους με εμπιστεύονται για την περιποίηση τους.

Παρακολουθώ διαδικτυακά σεμινάρια και συνεχίζω να μαθαίνω νέες τεχνικές και μυστικά ομορφιάς.

Θα ωθούσατε νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον χώρο της ομορφιάς, όχι μόνον ως βιοποριστικό μέσο, αλλά και ως ένας χώρος που έχει ενδιαφέρον;

Φυσικά! Είναι ένας υπέροχος κόσμος που συνεχώς εξελίσσεται! Προσπαθώ να μυήσω την κόρη μου, αλλά μέχρι στιγμής δεν το έχω πετύχει!