Φοιτητικό σπίτι: Τι να… ψωνίσεις από το σπίτι της μαμάς για να μην ξοδευτείς

Πετάς από χαρά. Το ξέρω! Πέρασες στο Πανεπιστήμιο, ετοιμάζεσαι για μετακόμιση στη νέα σου πόλη και φαντάζεσαι τη νέα, διαφορετική ζωή σου ως φοιτήτρια. Η αλήθεια είναι ότι βρίσκεσαι στην πιο ωραία φάση της ζωής σου, girl.

Τι γίνεται με το σπίτι;

Λογικά ήδη έχεις βρει το νέο σπίτι που θα μένεις από Σεπτέμβρη και τώρα είσαι στη διαδικασία εξοπλισμού του. Μη… σου φαίνεται βουνό όλο αυτό!

Είναι απλά τα πράγματα. Θα πρέπει να τα βάλεις κάτω και να δεις τι budget διαθέτεις, ώστε να μην κάνεις άσκοπα έξοδα. Τα βασικά που σου χρειάζονται σε αυτήν τη φάση είναι μεγάλα έπιπλα και κουζινικά, όπως ένας καναπές-κρεβάτι, μια καφετιέρα κι ένα γραφείο για να μπορείς να διαβάζεις στην εξεταστική σου.

Τα υπόλοιπα… Θα τα «κλέψεις» από το πατρικό σου σπίτι. Η μαμά σου, άλλωστε, έχει γεμίσει το σπίτι με πραγματάκια διπλά και τριπλά, οπότε γιατί κι εσύ να μην επωφεληθείς από αυτό;

Τι να «ψωνίσεις» από το σπίτι της μαμάς

Υπάρχουν ορισμένα πράγματα που μπορείς να… σουφρώσεις από το πατρικό σου σπίτι, ώστε να μη χρειαστεί να ξοδέψεις πολλά χρήματα.

#1 Κουβέρτες και παπλώματα

Κοστίζουν ακριβά, οπότε… βούτηξέ τα από τη μαμά!

#2 Κατσαρόλες, ταψί

Πάρε τα πιο μικρά που υπάρχουν στο σπίτι. Ένας άνθρωπος πόσο να φας πια;

#3 Κουρελού

Μάζεψε ό,τι έχει η γιαγιά σου. Ξέρεις πόσο hot deco trend είναι;

#4 Διακοσμητικά

Μέχρι να πάρεις τα δικά σου… κάπως πρέπει να διακοσμήσεις το σπίτι. Πάρε βαζάκια και καδράκια για να αλλάξει λίγο η εικόνα του σαλονιού και του υπνοδωματίου σου.

#5 PlayStation

Εντάξει, θα τσακωθείς λίγο με τον μπαμπά σου, αλλά ξέρεις ότι θα λυγίσει και θα σου το δώσει.

Cover photo: unsplash.com

teen.queen.gr