ΥΛΙΚΑ
125 γρ. φρέσκια μοτσαρέλα, σε μικρά κομμάτια
50 γρ. γραβιέρα ώριμη, τριμμένη
1 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη
4 φιλέτα στήθος κοτόπουλο, χωρίς πέτσα
8 φέτες καπνιστό μπέικον
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 | Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C στον αέρα. |
2 | Σε ένα μπολ βάζουμε τη μοτσαρέλα, τη γραβιέρα, τη πικάντικη μουστάρδα και ανακατεύουμε να ενωθούν τα υλικά. |
3 | Με ένα μαχαίρι, σκίζουμε από τη μία πλευρά το κάθε στήθος κοτόπουλο ώστε να ανοίξει σαν πεταλούδα και το γεμίζουμε το μείγμα των τυριών και της μουστάρδας. |
4 | Τυλίγουμε, όχι πολύ σφιχτά, 2 φέτες μπέικον γύρω από το κάθε γεμιστό φιλέτο με και το καρφώνουμε με μία οδοντογλυφίδα για να μην ανοίξει. |
5 | Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου, τα βάζουμε σε ένα ταψάκι και ψήνουμε για 20-25 λεπτά, μέχρι το μπέικον να γίνει τραγανό και το κοτόπουλο να ροδίσει. |
6 | Αφαιρούμε τις οδοντογλυφίδες και σερβίρουμε. |
Πηγή:dimitrisskarmoutsos.gr