7 Ιδέες για καθρέφτη στο μπάνιο!

Ο καθρέφτης είναι από τα πιο βασικά στοιχεία ενός ολοκληρωμένου μπάνιου. Συχνά όμως, προτιμούμε να είμαστε safe με ένα τόσο basic κομμάτι και επιλέγουμε τον κλασσικό μακρόσθενο καθρέφτη ενώ οι επιλογές μας είναι άπειρες.

Ένα μοντέρνο μπάνιο συνεπάγεται και μοντέρνο καθρέφτη. Εδώ θα σου δείξουμε 7 μοναδικές ιδέες για πρωτότυπο καθρέφτη στο μπάνιο σου!

Τι καθρέφτη να βάλεις στο μπάνο σου!

1. Στρογγυλός καθρέφτης μπάνιου με LED φωτισμό!

στρογγυλός καθρέφτης

Για αρχή μπορείς να κάνεις τη διαφορά επιλέγοντας ένα πρωτότυπο σχήμα καθρέφτη για το μπάνιο σου όπως για παράδειγμα έναν στρογγυλό καθρέφτη. Εμείς όμως σου προτείνουμε να πας αυτή την ιδέα ένα βήμα παρακάτω διαλέγοντας ένα κομμάτι με LED φωτισμό!

2. Καθρέφτης-ντουλάπια!

καθρέφτης μπάνιου ντουλάπια

Μια φανταστική ιδέα για μικρά μπάνια και όχι μόνο είναι να κάνεις 2 σε 1: ντουλάπια μπάνιου και καθρέφτη μαζί. Αυτή η ιδέα θα σου εξοικονομήσει πολύτιμο χώρο στο μικρό σου μπάνιο!

3. Oversize καθρέφτης μπάνιου σε όλον τον τοίχο!

oversize καθρέφτης μπάνιου

Πολύ σικ θα ήταν να έβαζες έναν oversize καθρέφτη που θα πιάνει όλον τον τοίχο έως το ταβάνι. Έτσι θα δημιουργήσεις τη ψευδαίσθηση πως το μπάνιο σου είναι μεγαλύτερο από ότι είναι στη πραγματικότητα, ο χώρος λοιπόν θα ‘ανοίξει’ και θα φαίνεται πιο φωτεινός.

4. Καθρέφτης μπάνιου με ενσωματωμένο ράφι!

καθρέφτης μπάνιου με ράφι

Έξπυνη λύση είναι να διαλέξεις καθρέφτη με ράφι. Ένα υπερ-φορτωμένο μπάνιο δεν είναι και τόσο καλή ιδέα, επομένως όπου μπορείς να συνδυάζεις διακόσμηση με αποθηκευτικό χώρο είναι βοηθητικό. Και αισθητικά αλλά και λειτουργικά!

5. Ασύμμετρος καθρέφτης για ένα μοντέρνο μπάνιο!

ασύμμετρος καθρέφτης μπάνιου

Τώρα εάν θες κάτι πιο ιδιαίτερο για το μπάνιο σου σου προτείνουμε ανεπιφύλακτα έναν ασύμμετρο καθρέφτη που θα λειτουργεί ως statement piece. Τα ασύμμετρα έπιπλα και διακοσμητικά κλέβουν πάντα τη παράσταση και δίνουν αυτό το κάτι παραπάνω στους εσωτερικούς χώρους!

6. Vintage style καθρέφτης-κορνίζα!

vintage καθρέφτης μπάνιου

Το vintage style είναι πλέον must στοιχείο στη διακόσμηση εσωτερικού χώρου, δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από τη λίστα μας. Το vintage στοιχείο θα μεταμορφώσει το μπάνιο σου σε έναν φινετσάτο και σοφιστικέ χώρο. Ένας καθρέφτης-κορνίζα είναι ότι πρέπει για να το πετύχεις αυτό!

7. Καθρέφτης στο μπάνιο με δύο κομμάτια!

καθρέφτης μπάνιου με δύο κομμάτια

Τέλος, όμορφη λύση είναι και ο καθρέφτης με δύο κομμάτια, δηλαδή δύο μικρότερους καθρέφτες τοποθετημένους δίπλα δίπλα. Ειδικά εάν έχεις δύο νιπτήρες στο μπάνιο σου, η ιδέα αυτή είναι must!

Πηγή:exypnes-idees.gr