Ένας παραμυθένιος γάμος στο ξωκλήσι της Παναγίας στη Φαρκαδόνα

Αποτέλεσε έναν γάμο βγαλμένο από παραμύθι.Το τοπίο, η διοργάνωση, το σκηνικό που διαμορφώθηκε στο εξωκλήσι της Παναγίας στη Φαρκαδόνα, ίσως θα αποτελούσε το story ενός παραμυθιού που θα κέντριζε την προσοχή μικρών και μεγάλων που θα ξεφύλλιζαν για να γνωρίσουν την ιστορία ενός νέου ζευγαριού, στην συγκεκριμένη περίπτωση του Πέτρου Κούτσικου και της Ευαγγελίας Σαπουνά.

Τα δυο νέα παιδιά, οι πρωταγωνιστές του Μυστηρίου ένωσαν την αγάπη τους σε μια παραμυθένια ιστορία, σε ένα γεγονός που προκάλεσε έκπληξη και εντύπωση στους καλεσμένους τους. Πορεύτηκαν στο εξωκλήσι της Παναγίας και δέχτηκαν τις ευχές της εκκλησίας και των καλεσμένων τους για μια ευτυχισμένη και ανθόσπαρτη ζωή. Τη στέψη ανέλαβαν οι κουμπάροι τους Βαγγέλης Κωσταδήμας και Μαρία Καψιώχα, που μοιράστηκαν τη χαρά με τους νεόνυμφους και τις οικογένειες τους.

Ο στολισμός του ναού έγινε με elegant τριαντάφυλλα και ρομαντικά pink λουλούδια και το νυφικό φόρεμα επιμελήθηκε άψογα η σχεδιάστρια Φρύνη Γιαννούλη μέχρι και την εντυπωσιακή δεξίωση γάμου στην αίθουσα του Ηρώδειου στην Οιχαλία.

Από το trikalalife.gr τις καλύτερες ευχές !

Πηγή:krinitrikalon.gr