Η γήινη γοητεία της Χριστίνας Χειλά-Φαμέλη κλέβει την παράσταση στον Σασμό

Σασμός θα πει συμφιλίωση στην κρητική διάλεκτο. Πρόκειται για ένα παμπάλαιο έθιμο που λειτουργεί ως αντίβαρο στις βεντέτες οι οποίες μαστίζουν την ορεινή Κρήτη. Φέτος, όμως, φαίνεται ότι «Σασμός» θα πει και τηλεοπτική επιτυχία. Τα μηχανάκια της AGB τρελάθηκαν καθώς όλα τα τηλεοπτικά βλέμματα στράφηκαν στη νέα δραματική σειρά του Alpha.

Την πρεμιέρα του «Σασμού» στις 6 Σεπτεμβρίου παρακολούθησαν έστω για ένα λεπτό 2.668.000 τηλεθεατές ή αλλιώς 28,1% του γενικού κοινού. Τα νούμερα από εκεί και πέρα συνέχισαν να ανεβαίνουν μέρα με τη μέρα: 30,5% την Τρίτη, 31,6% την Τετάρτη, και 33,6% την Πέμπτη. Ποιος η ποια όμως ήταν εκείνη που κλέβει μέχρι στιγμής την τηλεοπτική παράσταση; Το όνομά της είναι Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη και όλα δείχνουν ότι φέτος είναι η χρονιά της.

Η 33χρονη ηθοποιός έχει κερδίσει τη συμπάθεια του κοινού γνωρίζοντας την αποθέωση στο Twitter.

Όχι μικρό πράγμα, αν αναλογιστεί κανείς το πόσο ποιοτικό είναι το cast (Αυγουστίδης, Λάλος, Λαμπροπούλου, Πρωτόπαπα, Ήμελλος) της σειράς.

Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, ένα νέο μεγάλο αστέρι;

Η περασμένη τηλεοπτική εβδομάδα κινήθηκε ξεκάθαρα σε κρητικούς ρυθμούς καθώς ο «Σασμός» έσπαγε τα κοντέρ. Αν κάποιος πόνταρε πριν την έναρξη της σειράς για το ποιος ή ποια θα κλέψει την παράσταση, υπήρχαν πάρα πολλοί υποψήφιοι και σίγουρα η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη δεν ήταν ανάμεσα στα φαβορί.

Η γήινη γοητεία όμως της μεγαλωμένης στον Νέο Βουτζά ηθοποιού σε συνδυασμό με ένα love story που παραδοσιακά αγαπά το ελληνικό κοινό (βλέπε έρωτας στον φόντο μιας βεντέτας), την έκανε ήδη να ξεχωρίσει.

Φυσικά, η Χειλά-Φαμέλη δεν είναι κάποια πρωτάρα στα τηλεοπτικά πλατό. Έχοντας αποφοιτήσει το 2014 από το Θέατρο Τέχνης-Καρόλου Κουν ξεκίνησε στην τηλεόραση με το Η ζωή εν τάφω, έκανε μια κινηματογραφική στάση στη μεγάλη επιτυχία του Ουζερί Τσιτσάνης (2015), ενώ δοκιμάστηκε και στο καθημερινό Άγριες Μέλισσες.

Τώρα, όμως, φαίνεται ότι ήρθε η δική της σειρά να λάμψει και να γίνει νο. 1 στις προτιμήσεις του κοινού.

Φυσικά, όσο η τηλεόραση της δίνει τη δυνατότητα να απευθυνθεί σε ένα πιο ευρύ κοινό, εκείνη δεν σταματά να παίζει θέατρο.

Όσο τώρα γιατί διατηρεί διπλό επίθετο; Όχι, δεν είναι μια προσπάθεια να εντυπωσιάσει: έχασε τη μητέρα της όταν ήταν 16 ετών και αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να την τιμήσει.

Για ένα κορίτσι λοιπόν που δεν του ήρθαν όλα δεξιά στη ζωή του -έχασε τη μητέρα της, χρειάστηκε να δουλέψει service για να επιβιώσει- η εξωφρενική επιτυχία του τηλεοπτικού Σασμού με εκείνη σε πρώτο πλάνο είναι μια κάποια νίκη.

Μήπως λοιπόν βρισκόμαστ μπροστά στη γέννηση ενός νέου μεγάλου αστεριού;

Πηγή:oneman.gr