Εγκλήματα – Άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της θρυλικής σειράς

Τα Εγκλήματα ανήκουν στο είδος της μαύρης κωμωδίας και προβλήθηκε από τον ANT1 τις τηλεοπτικές σεζόν 1998-1999 και 1999-2000.

Το χιούμορ και οι πρωταγωνιστές έχουν χαρακτηριστικά που θεωρήθηκαν πολύ προχωρημένα για την εποχή. Έμεινε στην ιστορία για τις απίστευτες ατάκες.

Ο Σταύρος Νικολαΐδης δηλαδή ο…Μιχάλης Ρούπακας της σειράς και ο Κώστας Κόκλας, εκ των πρωταγωνιστών, ως Αλέκος Παπαδήμας μιλούν στο «Πάμε Δανάη!» κάνουν μεγάλες αποκαλύψεις για τα αγαπημένα «Εγκλήματα» και μοιράζονται μαζί μας ιστορίες από τα γυρίσματα.

«Στο 8ο επεισόδιο της σειράς, ο παραγωγός φαλίρισε και σταματήσαμε» αποκάλυψε. «Στην αρχή, τα κανάλια δεν πίστευαν στο σενάριο της σειράς», αποκάλυψε ο Κώστας Κόκλας.

«Ο ρόλος μου αλλά και αυτός της Κορίνας ήταν πολύ προχωρημένοι για κωμωδία σε οικογενειακή ζώνη», σχολίασε ο Σταύρος Νικολαΐδης.

«Όταν άρχισαν να παίζονται τα εγκλήματα πηγαίναμε άπατοι, δεν κάνανε νούμερα. Ξαφνικά η διευθύντρια του καναλιού μας είπε “κάνατε 40%”», ανέφερε ο Κώστας Κόκλας.

«Έπαιρνα εξήντα χιλιάδες δραχμές μικτά για τέσσερα επεισόδια το μήνα.», τόνισε στο ίδιο κλίμα και ο Σταύρος Νικολαϊδης.

«Είχα ένα φίλο χασάπη που με είχε βοηθήσει για να είμαι πιο πειστικός στον ρόλο μου, ευχαριστώ Τάσο», σημείωσε ο τηλεοπτικός χασάπης της σειράς.

«Οι μπριζόλες που έκοβα ήταν ήδη κομμένες από πριν για να είναι τέλειο το αποτέλεσμα», αποκάλυψε ο… βοηθός του στο χασάπικο.

«Δε βούλιαζε με τίποτα η Μαρία Καβογιάννη. Στο γύρισμα με το ναυάγιο δέσαμε βαρίδια στη Μαρία Καβογιάννη για να μπορέσει να βουλιάξει στο νερό», ανέφερε ο Κώστας Κόκλας που δεν σταμάτησε να δίνει άγνωστες πτυχές του επιτυχημένου σίριαλ.

«Μια από τις σκηνές που με κάνει και γελάω ακόμη είναι η εμφάνιση του Κώστα με δερμάτινη στολή, μαστίγιο και χνουδωτές παντόφλες», είπε ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Με τον Κώστα Κόκλα να θυμάται το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο των Εγκλημάτων που οι  πρωταγωνιστές περίμεναν το τέλος του κόσμου σε ένα καταφύγιο.

Ερωτηθείς δε για τα αγαπημένα του επεισόδια, αποκάλυψε ότι είναι αυτά της Σύρου.

Ο Σταύρος Νικολαΐδης ανέφερε: «ένας guest ρόλος που αγαπώ είναι αυτός του Φώτη. Θυμάμαι ακόμα την πλάκα με τους κροκόδειλους και την αντίδρασή του».

«Μια πολύ συγκινητική στιγμή μου ήταν όταν είπα την τελευταία ατάκα των γυρισμάτων. Τότε έκλαψα δεν μπορούσα να σταματήσω», αποκάλυψε ο πολύπειρος ηθοποιός…

Ενώ για τις guest εμφανίσεις στη σειρά είπε πως όσοι πέρασαν έκανα επιτυχία.

«Στο φιλί που ανταλλάξαμε με την Υρώ Μανέ στο λιμάνι της Σύρου, γελούσαμε πάρα πολύ», είπε κλείνοντας.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο από την εκπομπή Πάμε Δανάη! :

Πηγή:.in.gr