Τα τρία βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να αποκτήσεις τις τέλειες βλεφαρίδες

Η μάσκαρα είναι το αγαπημένο σου προϊόν και ίσως το μοναδικό που χρησιμοποιούσες ακόμη κι όταν έμενες σπίτι. Γνωρίζεις άλλωστε πως αν οι βλεφαρίδες σου είναι πυκνές και με καμπύλες τότε το βλέμμα σου δείχνει άψογο. Οι ειδικοί όμως έχουν κάποιες σημαντικές συμβουλές να σου δώσουν ώστε να απλώνεις τη μάσκαρα όπως ακριβώς κι εκείνοι. Και πιο συγκεκριμένα τα τρία βήματα που πρέπει να ακολουθείς.

@iStock

Κράτα σημειώσεις λοιπόν. 

Βήμα 1ο: Χρησιμοποίησε ψαλίδι για τις βλεφαρίδες. Πρόκειται για το εργαλείο που δεν λείπει ποτέ από το μαγικό νεσεσέρ των make up artists αφού είναι ο μοναδικός τρόπος να δημιουργήσεις ασύλληπτη καμπύλη. Κι αν σε τρομάζει λιγάκι οι experts επιμένουν πως χρειάζεται υπομονή και σταθερό χέρι. 

Βήμα 2ο: Primer. Ναι, είναι το μικρό τους μυστικό. Κι αν το έχεις συνδέσει με την επιδερμίδα θα πρέπει να σου τονίσω πως είναι απαραίτητο και στις βλεφαρίδες ώστε να παραμείνει το χρώμα και το μήκος αναλλοίωτα. Θα πρέπει λοιπόν να αποκτήσεις το κατάλληλο προϊόν που προετοιμάζει τις βλεφαρίδες πριν την εφαρμογή της μάσκαρα και ταυτόχρονα τις θρέφει και τις ενυδατώνει. 

Βήμα 3ο: Αφαίρεσε το επιπλέον προϊόν: Ακριβώς όπως κάνεις και με το κραγιόν σου. Τις περισσότερες φορές στην προσπάθεια σου να αποκτήσεις βλεφαρίδες σαν ψεύτικες απλώνεις αρκετές στρώσεις μάσκαρα και αυτό σύμφωνα με τους make up artists είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη. Καλό είναι λοιπόν αφού βγάλεις το βουρτσάκι από το tube να το ακουμπήσεις απαλά πάνω σε ένα χαρτομάντιλο και στη συνέχεια να προχωρήσεις στην εφαρμογή. 

Πηγή:.tlife.gr