Γυναικοκτονία στη Ρόδο – Θείος 40χρονου δράστη: «Δεν είστε όλες θύματα» – Έκρηξη στον αέρα από τη Σκορδά

Η γυναικοκτονία στη Ρόδο έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Η 32χρονη εκπαιδευτικός έπεσε νεκρή από την καραμπίνα του 40χρονου συντρόφου της λόγω ζήλιας.

Ο θείος του δράστη μίλησε στο Πρωινό και οι δηλώσεις του μόνο προκλητικές και απαράδεκτες μπορούν να χαρακτηριστούν.


«Το παιδί δεν είναι το τέρας που παρουσιάζετε. Αυτή είναι η ένστασή μου. Έχετε μπλέξει πολλές ειδήσεις σε μία και παρουσιάζετε ένα πρόσωπο που δεν είναι αυτό που παρουσιάζετε. Ήταν ένας άνθρωπος ερωτευμένος, παθιασμένος με την κοπέλα του όπως είναι ο καθένας μας με τη σχέση του και καλά έκανε και είναι. Από εκεί και πέρα η καθεμία θα πρέπει να σέβεται ο καθένας από εμάς περισσότερο από το περισσότερο.

Όχι μέχρι να μας ρίξετε και άπαξ και σας φτιάξουμε τα σπίτια μας, τις δομές που θέλετε, ξαφνικά θέλω την ελευθερία μου… Εντάξει ο καθένας από εμάς θα ζήλευε. Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά. Δεν πήρε ένα όπλο ξαφνικά και γύρισε κι έκανε έτσι. Και για να αυτοκτονήσει πολύ περισσότερο, πρέπει να την έχει λατρέψει.

Δεν δικαιολογώ καμία πράξη βίας αλλά δε μπορείτε να παρουσιάζετε όλους τους φονιάδες σαν να είναι τέρατα. Παρουσιάζετε τελευταία τις γυναίκες σαν θύματα. Δεν είστε όλες θύματα. Υπάρχετε κι εσείς που είστε με αγγελική μορφή, κούκλες αλλά εξωτερικά και μόνο. Στο μέσα βάλτε μία άλλη λέξη. Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, αλλά δεν θέλω να θίξετε κι εσείς την οικογένειά μου» ακούγεται να λέει στο Πρωινό ο θείος του δράστη.

Οι δηλώσεις πυροδότησαν την έκρηξη της Φαίης Σκορδά. «Τι λέει ο άνθρωπος; Είναι για να πάει η αστυνομία να τον πιάσει. Τι ακούσαμε;» είπε φωνάζοντας η παρουσιάστρια.

Πηγή:.tlife.gr/