Τα 3 ζώδια που ρισκάρουν τα πάντα για τον έρωτα

Ορισμένοι άνθρωποι κάνουν τα πάντα για έναν έρωτα. Ρισκάρουν ό, τι έχουν για να είναι ευτυχισμένος ο σύντροφός τους, δεν κάνουν πίσω στιγμή. Την καρδιά τους κυβερνάει το πάθος και σκέφτονται με το συναίσθημα, αντί για τη λογική.

Επειδή στο τέλος της ημέρας, το μόνο που μετράει είναι η αγάπη, παρακάτω θα βρείτε τα τρία ζώδια που δε φοβούνται τίποτα και είναι έτοιμα για όλα.

Κριός

Οι Κριοί δεν αφήνουν στην τύχη την ερωτική τους ζωή. Διεκδικούν τον άλλο μέχρι τέλους, δε φοβούνται να ανοιχτούν και εκδηλώνουν από την αρχή τα συναισθήματά τους. Ακόμη κι αν τελικά τους απορρίψουμε, δεν πτοούνται. Δέχονται το «όχι» μας, αλλά δεν υποτιμούν τον εαυτό τους.

Ζυγός

Οι ειλικρινείς Ζυγοί νιώθουν διαρκώς την ανάγκη να μιλούν για όσα αισθάνονται, χωρίς περιστροφές. Ανοίγονται αμέσως και δεν κρατούν μέσα τους αυτά που τους απασχολούν, ενώ κάνουν τα πάντα για το σύντροφό τους.

Αιγόκερως

Όσο παράξενο κι αν φαίνεται, οι Αιγόκεροι ρισκάρουν τα πάντα για τον έρωτα. Αυτό το ζώδιο της Γης δε διστάζει να νιώσει άβολα, να πληγωθεί και να φανεί ευάλωτο – δρα χωρίς δεύτερη σκέψη, αν η καρδιά του χτυπά δυνατά.

Πηγή:jenny.gr