Μαμά και παιδί χορεύουν μαζί!

Τώρα μια νέα ευκαιρία παρουσιάζεται στις  μητέρες και το παιδάκι τους. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα  της TDA (Ακαδημίας Χορού Τρικάλων)που συναντούμε στην πόλη μας για πρώτη φορά! Αφορά ηλικίες 12 μηνών ως 2μιση ετών. Τα παιδιά βρίσκονται στην αίθουσα του χορού με τη συνοδεία της μητέρας τους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την εκμάθηση βασικών κινήσεων που χρειάζονται στην καθημερινότητά του αλλά και στο χορό σε συνδυασμό με μουσική. Δίνεται μεγάλη έμφαση στην προσωπικότητα του κάθε παιδιού καθώς και στη σχέση που αναπτύσσεται τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή μεταξύ μητέρας και παιδιού. Όλη η εκμάθηση πραγματοποιείται μέσω μορφής παιχνιδιού και φυσικά υπάρχει ένα θετικό κλίμα! Δεν υπάρχει καμία πίεση και η μέθοδος που χρησιμοποιείται γίνεται ανάλογα με το χαρακτήρα των μικρών μαθητών. Για  αυτόν το λόγο είναι σημαντική η παρουσία της μητέρας αφού είναι ουσιαστική βοηθός υπό την καθοδήγηση  φυσικά του ειδικά εκπαιδευμένου δασκάλου. Τα μαθήματα θα γίνονται μια φορά την εβδομάδα.

Μια άκρως ενδιαφέρουσα ιδέα για να περάσουν ποιοτικό χρόνο οι μητέρες με τα παιδιά τους στον πολυτελή χώρο της Trikala Dance Academy!

Η νέα σεζόν βρίσκει την TDA και όλο το προσωπικό της σε οίστρο δημιουργίας και ποιοτικής εξέλιξης.

Πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να βρείτε στον ανακαινισμένο και άκρως εντυπωσιακό χώρο της TDA,Ασκληπιού και Βύρωνος 11 (1ος όροφος).

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2431038082/6972856380

email:info.trikaladance@gmail.com /trikaladanceacademy@gmail.com

Facebook Ακαδημία Χορού Τρικάλων

Instagramm : trikala_dance_academy