Παντρεύτηκε ο Άκης Πετρετζίκης: Ανέβασε τον γάμο του στο Instagram!

Ο Άκης Πετρετζίκης παντρεύτηκε τη γυναίκα της ζωής του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ μετά από δυο χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού, του μόλις τριών μηνών γιού τους!

Η είδηση του γάμου τους απασχόλησε τα media από τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου.

Αρχικά, υπήρχε η πληροφορία ότι ο 36χρονος σεφ και η σύντροφός του θα πραγματοποιούσαν τον γάμο και τη βάπτιση του γιου τους σε κτήμα στο Κορωπί νωρίς το πρωί της Δευτέρας 27 Σεπτεμβρίου.

Ο γνωστός σεφ και τα πρόσωπα από το στενό του περιβάλλον κατάφεραν να κρατήσουν τη χαρμόσυνη είδηση μακριά από τα media.

Τελικά, ο γάμος και η βάπτιση έγιναν το απόγευμα σε κτήμα στο Κορωπί και το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία!Παντρεύτηκε ο Άκης Πετρετζίκης Mε Την Κωνσταντίνα ΠαπαμιχαήλΤο ζευγάρι μόλις έφτασε στη δεξίωση με τον γιο του αγκαλιά

Μετά τον γάμο του ζευγαριού έγινε η βάπτιση. Ο μπέμπης πήρε το όνομα Αχιλλέας και ο ίδιος ο Άκης Πετρετζίκης ανέβασε βίντεο από τα μυστήρια και από το πάρτι που ακολούθησε!

«Σήμερα γάμος έγινε… σε ωραίο περιβόλι! Το φάγαμε το ρύζι μας. Βαφτίσαμε και τον μικρό μας Αχιλλέα!», έγραψε ο γνωστός σεφ στα στιγμιότυπα που κοινοποίησε.

Άκης Πετρετζίκης: Δημοσίευσε βίντεο από το γάμο του με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ

Το ζευγάρι είχε στο πλευρό του λίγους φίλους και συγγενείς. Η νύφη έφτασε το μεσημέρι στο κτήμα και ετοιμάστηκε εκεί. Ο γαμπρός μπήκε από την πίσω πόρτα αποφεύγοντας διακριτικά δημοσιογράφους και φωτογράφους.

Η Κωνσταντίνα έλαμπε μέσα στο λευκό μακρυμάνικο νυφικό της! 

Άκης Πετρετζίκης: Δημοσίευσε βίντεο από το γάμο του με την Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και τη βάφτιση του γιου τους

Το μενού φυσικά το επιμελήθηκε ο ίδιος, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram! 

Ο Άκης Πετρετζίκης ντυμένος γαμπρός

Ο Άκης Πετρετζίκης μαζί με τη γυναίκα του, Κωνσταντίνα

Η σύζυγος του Άκη είναι νοσηλεύτρια, δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz και οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media την περίοδο της πρώτης καραντίνας! 

Πηγή:star.gr