Oι Έλληνες celebrities ενώθηκαν σε έναν αγώνα για να βοηθήσουν τον μικρό Γιαννάκη να κερδίσει στη μάχη για τη ζωή του

Έναν φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου στον οποίο συμμετείχαν αρκετοί Έλληνες celebrities διοργάνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 29 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Ηλιούπολης στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

Σκοπός αυτού του φιλανθρωπικού αγώνα ποδοσφαίρου ήταν η οικονομική ενίσχυση του μικρού Γιαννάκη Βολιώτη που πρέπει να υποβληθεί σύντομα σε μια σειρά σοβαρών αλλά και αρκετά κοστοβόρων χειρουργικών επεμβάσεων. Ο μικρός Γιαννάκης είναι το δεύτερο παιδί μιας τρίδυμης κύησης. Γεννήθηκε πρόωρα με εγκεφαλική παράλυση, σπαστική τετραπληγία και νοητική στέρηση.

Μέχρι στιγμής έχει υποβληθεί ήδη σε τρείς επεμβάσεις που παρά τα αρνητικά προγνωστικά, έχουν βελτιώσει κατά πολύ την κατάστασή του και χρειάζεται ακόμη μια σειρά χειρουργικών επεμβάσεων για να έχει μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Στο γήπεδο όπου έλαβε χώρα ο αγώνας είχε τοποθετηθεί ένας μεγάλος κουμπαράς όπου ο καθένας μπορούσε να συμβάλλει στην οικονομική ενίσχυση του μικρού Γιαννάκη συμφωνα με τη δυνατότητα και την επιθυμία του και το ποσό που συγκεντρώθηκε κατατέθηκε σε λογαριασμό της οικογένειας.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έλαβαν μέρος στον αγώνα είναι οι: Γιώργος Αγγελόπουλος, Τριαντάφυλλος, Μιχάλης Μουρούτσος, Bo, Βαλάντης, Σάκης Κατσούλης, Μάρκος Σεφερλής, Κώστας Φραγκολιάς, Σάρα Εσκενάζυ, Λευτέρης Πανταζής, Γιώργος Γιαννόπουλος, Τόνι Μαυρίδης, Γιώργος Καραγκούνης κ.α

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Πηγή:tlife.gr/