Ζαγόρι: 1+1 κομψοί ξενώνες στο Πάπιγκο με βαθμολογία πάνω από 9 και τιμή μέχρι €61

Το φθινόπωρο είναι εδώ και είναι μια ιδανική εποχή να κάνουμε μίνι αποδράσεις και εκδρομές τόσο σε παραθαλάσσιους όσο και ορεινούς προορισμούς, αφού ο καιρός μας το επιτρέπει και να ξεφύγουμε σε κάθε ευκαιρία από την καθημερινότητα.

Τα Ιωάννινα είναι γνωστά για τα πολυτελή τους ξενοδοχεία αλλά και για τους πέτρινους ξενώνες που είναι διάσπαρτοι ιδιαίτερα στα περίφημα Ζαγοροχώρια. Από την άλλη το Ζαγόρι είναι επιπλέον από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για κάθε εποχή του χρόνου. Εδώ θα φτάσουμε μέχρι το υπέροχο Πάπιγκο.

Αν λοιπόν σκέφτεστε μια φθινοπωρινή εξόρμηση μέχρι το Ζαγόρι και συγκεκριμένα το Πάπιγκο,  εδώ θα κάνουμε την εκδρομή σας ευκολότερη, αφού Τάσος Δούσης προτείνει αυτές τις 2 εξαιρετικές επιλογές διαμονής που έχουν αποσπάσει στη Booking άριστα σχόλια και βαθμολογίες πάνω από 9 αλλά και τιμή μέχρι €51 & €61 αντίστοιχα για διαμονή τον Οκτώβριο.

Σημ. Η αναζήτηση των καταλυμάτων και των αντίστοιχων τιμών έγινε για ημερομηνίες στα μέσα Οκτωβρίου 2021. Οι πληροφορίες για τα ξενοδοχεία όπως και οι βαθμολογίες/σχόλια είναι από την booking.

Δείτε τα ξενοδοχεία:

Guesthouse Iro

Βαθμολογία 9 | Τιμή €51/ δίκλινο με θέα στο βουνό

Το Guesthouse Iro προσφέρει παραδοσιακές μονάδες στην είσοδο του Μικρού Πάπιγκου, με θέα στο Όρος Αστράκα, στο Φαράγγι του Βίκου και στο χωριό Μεγάλο Πάπιγκο.

Guesthouse Iro

Το διαμέρισμα αποτελείται από 2 ξεχωριστά υπνοδωμάτια, κουζίνα με σαλόνι και ιδιωτικό μπάνιο. Περιλαμβάνει τηλεόραση επίπεδης οθόνης, τζάκι, πλυντήριο ρούχων και CD player.

Στο κατάλυμα υπάρχει χώρος φύλαξης αποσκευών.

Αρκετές ορεινές διαδρομές που οδηγούν στη Λίμνη Τύμφη, στο Όρος Αστράκα, στο Φαράγγι του Βίκου και στον Ποταμό Βοϊδομάτη, ξεκινούν από το Μικρό Πάπιγκο.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,8 για ταξίδι δύο ατόμων.

Guesthouse Iro
Guesthouse Iro

Papigo Towers

Βαθμολογία 9 | Τιμή €61 δίκλινο με θέα στο βουνό

Το παραδοσιακά κτισμένο Papigo Towers βρίσκεται στο γραφικό χωριό Μικρό Πάπιγκο, στην περιοχή των Ζαγορίων. Περιλαμβάνει 2 κτήρια, ένα εκ των οποίων χρονολογείται από τις αρχές του 19ου αιώνα. Προσφέρει καφέ-εστιατόριο, καθώς και κομψά δωμάτια με θέα στους εντυπωσιακούς Πύργους του Πάπιγκου και το Φαράγγι του Βίκου.

Papigo Towers
Papigo Towers

Τα δωμάτια έχουν μοντέρνα διακόσμηση με σεβασμό στην παραδοσιακή αρχιτεκτονική του Ζαγορίου. Διαθέτουν ξύλινα δάπεδα, κρεβάτια από σίδερο ή σκούρο ξύλο και τηλεόραση LCD, ενώ ορισμένες μονάδες έχουν εστίες μαγειρέματος, τζάκι και καθιστικό.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν με ένα βιβλίο από τη βιβλιοθήκη των εγκαταστάσεων. Παρέχεται επίσης δωρεάν WiFi σε όλους τους χώρους του καταλύματος.

Από το ξενοδοχείο ξεκινούν μονοπάτια πεζοπορίας προς τη Δρακόλιμνη και το Φαράγγι του Βίκου. Σε απόσταση 100μ. θα βρείτε το κέντρο πληροφοριών του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου.

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,8 για ταξίδι δύο ατόμων.

Papigo Towers
Papigo Towers

Πηγή:travelstyle.gr/