Η Γη της Ελιάς: Ο Νικόλας σαπίζει στη φυλακή

Άσχημη εξέλιξη για έναν από τους πρωταγωνιστές. Ο Νικόλας ανακρίνεται στην γη της ελιάς, με όλα τα στοιχεία να τον οδηγούν στη φυλακή. Ο χαρακτήρας αυτός, παρόλο που ήταν χαμηλών τόνων, κατάφερε να συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό με την μεγάλη του αποκάλυψε.

Διατηρούσε σχέση με την Στέλλα και είχε βάσιμες υποψίες πως το παιδί αυτό ήταν δικό του. Η ίδια δεν ήθελε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί του, με αποτέλεσμα να τον χωρίσει επεισοδιακά, λίγο πριν παντρευτεί με κάποιον άλλον.

Αυτό, μπορεί να εξόργισε τον Νικόλα, δεν έφτασε, όμως, στα άκρα. Όπως δηλώνει στο αστυνομικό τμήμα, ποτέ δε θα έκανε κακό στην Στέλλα, παρόλο που η σχέση τους είχε περάσει από 40 κύματα.

Η Χάιδω στην γη της ελιάς

Στη φυλακή ο Νικόλας

Ο Νικόλας παρουσιάζεται ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή. Κρίνεται προφυλακιστέος και οδηγείται στις φυλακές του Ναυπλίου, μέχρι αποδείξεως του εναντίου. Η Χάιδω και ο Φίλιππος βρίσκονται σε τεράστια σύγχυση.

Μπορεί οι Καπερνάροι να αθωώνονται, η Χάιδω, όμως, αρχίζει να πιστεύει πως τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ίσως οι Καπερνάροι να ήταν αυτοί που όπλισαν τα χέρια του Νικόλα. Η βεντέτα μπορεί να έληξε, η Χάιδω, όμως, δεν επαναπαύεται.

Ο Νικόλας στην γη της ελιάς πριν μπει φυλακή

Στο μεταξύ, ο Φίλιππος προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του, βρίσκοντας παρηγοριά στο πλευρό της Βασιλικής. Ο νεαρός πρωταγωνιστής έχει αφεθεί στον μεγάλο αυτόν έρωτα, με σκοπό να ξεχάσει όλα όσα συμβαίνουν στην οικογένειά του.

Όλη η Μάνη έχει βουίξει με την απιστία της Στέλλας. Ο Νικόλας οδηγείται στη φυλακή, με τον ίδιο να φωνάζει πως είναι αθώος, στην γη της ελιάς. Όλα θα ανατραπούν ξανά…

Πηγή:youfly.com