Όπως εγώ! Ένα βιβλίο για ζωάκια και παιδάκια!

Θα μπορούσε να τις έχει πει ένα παιδάκι αυτές τις φράσεις. Είναι όμως πληροφορίες για ζωάκια!  

«Μου αρέσει να παίζω με τους φίλους μου!»

«Κοιμάμαι αγκαλιά με την μαμά και πολλές φορές βλέπω όνειρα.»

“Καμιά φορά κοκκινίζω, ανάλογα την διάθεσή μου” 

Το βιβλίο αυτό λοιπόν είναι ένα εργαλείο μάθησης για μικρά παιδιά. Ένα εφόδιο στο θαυμαστό ταξίδι ανακάλυψης του κόσμου και μια προσπάθεια να έρθουμε μικροί και μεγάλοι πιο κοντά στη φύση.

Τα ζωάκια παίζουν, μαθαίνουν, εκφράζονται κι αγαπάνε. Οπως κάνουν και τα παιδάκια! Ενα βιβλίο με σύντομες, ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το ζωικό βασίλειο και πραγματικές φωτογραφίες που τραβάνε την προσοχή των παιδιών και τα βοηθάνε να συνδεθούν με τη φύση. Μια πρόσκληση εξερεύνησης για τους μικρούς επιστήμονες της ζωής μας! Περιλαμβάνει προτεινόμενες δραστηριότητες συμβατές με τη μοντεσσοριανή παιδαγωγική και υποστηρικτικό υλικό.

Η Κρινιώ Παππά γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Βιβλιοφάγος από κούνια, όταν τη ρωτούσαν τι θέλει να γίνει όταν μεγαλώσει απαντούσε «συγγραφέας παιδικών βιβλίων». Εκτοτε έκανε πολλά άλλα πράγματα. Σπούδασε διεθνείς σχέσεις, έκανε μεταπτυχιακό στο διεθνές δίκαιο, δούλεψε σε κυβερνητικούς φορείς, ΜΚΟ και διεθνείς οργανισµούς, ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στην αφηγηματική ψυχοθεραπεία και πλέον ασχολείται με αυτόν τον τομέα. Ακόμα, όμως, η μισή της βιβλιοθήκη αποτελείται από παιδικά βιβλία και πρόσφατα τους χάρισε κι έναν μικρό αναγνώστη! Χάρη σε εκείνον, έπιασε ξανά εκείνο το παιδικό της σχέδιο. Προτεινόμενες ηλικίες: 3 – 6 ετών, επιμέλεια: Αντωνέτα Κώτση.

Μια πρόσκληση εξερεύνησης για λιλιπούτειους αναγνώστες!

Πηγή:bestnews.gr