Φως στο Τούνελ: Επιτέλους κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για την πρεμιέρα και ήταν καλύτερο από ό,τι περιμέναμε

Το “Φως στο Τούνελ” είναι μία από τις μακροβιότερες εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση, καθώς προβάλλεται για 27 συνεχή έτη, με την Αγγελική Νικολούλη να “ρίχνει «φως” σε σκοτεινές υποθέσεις.

Η εκπομπή ασχολείται με ιστορίες που ζητούν απαντήσεις και απασχολούν έντονα την κοινή γνώμη, ενώ γίνονται επίμονες έρευνες, με τη συμμετοχή τηλεθεατών και ειδικών συνεργατών.

Το «Φως στο Τούνελ» έχει βρει 1.700 άτομα και έχει βοηθήσει στην εξιχνίαση 26 δολοφονιών
Μάλιστα, η Αγγελική Νικολούλη και η έμπειρη ομάδα της, που την ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και με τη βοήθεια εθελοντών, έχει βρει περισσότερα από 1.700 άτομα σε 889 εκπομπές, ενώ έχει συμβάλει αποτελεσματικά και στην εξιχνίαση 26 δολοφονιών.

Η πρεμιέρα της εκπομπής στο Mega θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, στις 23:20, με πολλές κοινωνικές προκλήσεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού για το “Φως στο Τούνελ” «το MEGA υποδέχεται, με ιδιαίτερη χαρά, την Αγγελική Νικολούλη στο δυναμικό του. Η Αγγελική Νικολούλη είναι μια ξεχωριστή περίπτωση δημοσιογράφου. Είναι αυτή που πάντα ψάχνει και πάντα βρίσκει. Είναι τόσο έγκυρη, όσο και αποτελεσματική. Είναι ο επαγγελματίας που δεν ησυχάζει ποτέ, δεν επαναπαύεται ποτέ, δεν κουράζεται ποτέ. Είναι ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα, επηρεάζει τις εξελίξεις των σημαντικών υποθέσεων που αναλαμβάνει. Δεν είναι μόνο η γνώση και η εργατικότητά της.

Είναι το κύρος και το ένστικτό της. Είναι η αποδοχή όλου του κόσμου και η μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό της. Όλα τα χρόνια της τηλεοπτικής της πορείας έχει εισπράξει μόνο θαυμασμό, εκτίμηση και διεθνή αναγνώριση. Στο νέο πρόγραμμα του MEGA θα κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά: έρευνα με αποτέλεσμα. Το MEGA την καλωσορίζει και της εύχεται μόνο επιτυχίες».

Δείτε εδώ το βίντεο:

Όπως είχε υπογραμμίσει η Αγγελική Νικολούλη, σε ανάρτησή της, για το Mega, όταν ανακοινώθηκε ότι το “Φως στο Τούνελ” μετακομίζει εκεί, «γεια σας! Εδώ είμαστε στο Mega! Στο νέο και γεμάτο πρόγραμμά μας, οι ώρες του τηλεθεατή θα έχουν ενδιαφέρουν. Τι θα βλέπω εγώ στο κανάλι μας; Όλα θέλω να τα βλέπω να έχω μία γενική εικόνα να ενημερώνομαι. Επιλέγω τον Νίκο Ευαγγελάτο, γιατί ξέρει να καλύπτει καλά την επικαιρότητα. Θέλω να δω και τις ανθρώπινες ιστορίες της Δώρας Αναγνωστοπούλου.

Να στείλω τη θετική μου ενέργεια στους συναδέλφους και στα κορίτσια, τις παρουσιάστριες που έχουν κερδίσει με τον αγώνα τους και τη δουλειά τους, την αγάπη σας. Ελένη, Ελεονώρα, Μαρία, Σίσσυ, Σμαράγδα, Κατερίνα, Δανάη».

Πηγή:enimerotiko.gr