Μάσκαρα: Το τρικ για να αποφύγεις το ανεπιθύμητο smudging

Κάθε πρωί δημιουργείς ένα λιτό και clean μακιγιάζ ή πιο εξεζητημένο αν είσαι ο τύπος της γυναίκας που αγαπάει το full make up look. Κι εκεί, γύρω κοντά στο μεσημέρι η mascara έχει “τρέξει” με αποτέλεσμα να αφήνει τα σημάδια της δηλαδή μουντζούρες στην περιοχή των ματιών. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να την καθαρίσεις πρόχειρα και πιο σπάνια να την ανανεώσεις σε περίπτωση που την έχεις πάντα στην τσάντα σου.

iStock

Κι αν έχεις κουραστεί τόσο με την πρώτη όσο και με τη δεύτερη λύση σου έχω την ιδανική. Είναι το έξυπνο τρικ των make up artists ώστε να παραμένει αναλλοίωτη και για ώρες στη θέση της. Εκείνο που θα σε σώσει είναι το primer ματιών. Πρόκειται για το μαγικό προϊόν που απλώνεις στις βλεφαρίδες πριν από την εφαρμογή της mascara και είσαι ήσυχη μέχρι τη στιγμή που θα αποφασίσεις να την αφαιρέσεις. Τώρα γνωρίζεις τι πρέπει να κάνεις και μένει απλά να επισκεφτείς το αγαπημένο σου beauty κατάστημα. 

Εναλλακτικά μπορείς να ακολουθήσεις την οδό της αδιάβροχης φόρμουλας. Σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να έχεις στο μπάνιο σου το κατάλληλο ντεμακιγιάζ ματιών ώστε να μην ταλαιπωρήσεις τις βλεφαρίδες και την ευαίσθητη περιοχή των ματιών με το τρίψιμο. 

Πηγή: .tlife.gr