Styling tips για να παραμείνεις κομψή στην βροχή

Το φθινόπωρο φέρνει βροχή, η βροχή σου χαλάει καμιά φορά την διάθεση αλλά εγώ σήμερα θα στην φτιάξω! Θα σου δείξω πως να ανεβάσεις το mood σου, με όμορφο στιλ ακόμη και όταν βρέχει!Οι βροχερές μέρες έχουν ξεκινήσει από το ΣΚ και θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα. Παρόλα αυτά οι υποχρεώσεις μας δεν σταματούν και εσύ πρέπει να πας στην δουλειά σου, σε ραντεβού, να δεις όσους έχεις κανονίσει και γενικά η ζωή …συνεχίζεται!

Τι φοράμε λοιπόν για να παραμείνουμε στιλάτες στην βροχή;

To βασικό είναι να έχεις τα σωστά παπούτσια, κλειστά και αδιάβροχα, να φοράς χρώματα πιο γήινα και αν έχεις και ένα πανωφόρι αν ανήκεις στην κατηγορία που… κρυώνει εύκολα!Θα δούμε μαζί μερικά στιλάτα σύνολα από το Instagram για βροχερές μέρες και θα είσαι πανέτοιμη και με στιλ για τις επόμενες rainy days!

Όπως σου έγραψα και πιο πάνω το πανωφόρι αυτές τις μέρες χρειάζεται! Αν  θες κάτι ελαφρύ που έχει και αδιάβροχο ύφασμα τότε ένα αντιανεμικό ελαφρύ jacket θα είναι τέλειο για τις βροχερές μέρες που έρχονται!

Η αξεπέραστη καμπαρντίνα θα σε προστατέψει ενώ θα κρατήσει το στιλ ψηλά, φόρεσε την με τζιν και μποτάκια που θα σε κρατήσουν στεγνή.

Η μαρινιέρα που είναι πλεκτή έχει όλα όσα θες για τις βροχερές μέρες, στιλ και ζέστη ενώ συνδυάζεται με τα πάντα, από τζιν μέχρι ποδηλατική βερμούδα.

Αν σου αρέσουν τα mini μην τα στερηθείς όσο βρέχει, διάλεξε knee boots και απόλαυσε τα mini φορέματα και φούστες σού ακόμη και με βροχή.

Το total denim σύνολο με jacket και παντελόνι σίγουρα είναι μία safe λύση για βροχερές μέρες αλλά ένα χρωματιστό πουλόβερ που θα ρίξεις στους ώμους θα δώσουν τον αισιόδοξο τόνο που θες αυτές τις μουντές μέρες. Δερμάτινα μποτάκια σε γήινη απόχρωση για παπούτσι!

Ένα στιλάτο jacket με κουκούλα είναι τέλεια λύση τις μέρες με βροχή, σε προστατεύει και δίνει και ωραίο cool style.

Tα δερμάτινα μποτάκια είναι το κλειδί για άνεση και στιλ τις μέρες που έχει βροχή! Ειδικά τώρα που ακόμη τα φοράς χωρίς καλσον κάνουν sexy detail που μας αρέσει πολύ.

Κολάν με μποτάκια και καρό φλις πουκάμισο θα δημιουργήσουν ένα rainy day style που θα ξεχωρίσει.

Πηγή:.tlife.gr