7 αντιγηραντικές κρέμες ματιών. Ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση

Ξεκινώ με τα δεδομένα: Η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια μας είναι ακόμη πιο λεπτή σε σχέση με αυτή στο υπόλοιπο σώμα μας κι αυτός είναι ο λόγος που εμφανίζει από νωρίς σημάδια κόπωσης και γήρανσης όπως ρυτίδες, λεπτές γραμμές, πρήξιμο, χαλάρωση κλπ. Από την άλλη πλευρά, ακριβώς επειδή είναι αρκετά λεπτή, η δράση πιο στοχευμένων προϊόντων- όπως οι κρέμες ματιών– έχει πιο άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Αρκεί βέβαια να έχουμε το σωστό προϊόν στα χέρια μας και φυσικά- να είμαστε συνεπείς!

Στην ουσία, το να επιλέξεις και να ξεκινήσεις να χρησιμοποιείς μία κρέμα ματιών που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σου, δεν είναι εύκολη υπόθεση, από τη στιγμή που στα ράφια των καταστημάτων ή στα αγαπημένα σου online shops θα βρεις άπειρες επιλογές για τα πάντα: αφυδάτωση, μαύροι κύκλοι, σακούλες κάτω από τα μάτια, λεπτές γραμμές, ρυτίδες, χαλάρωση κλπ. Αν λοιπόν η αντιγήρανση είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητά σου, παρακάτω ετοιμάσαμε μία λίστα με κρέμες ματιών που στοχεύουν στις λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Αντιγηραντικές κρέμες ματιών

15-ml18.jpg

SEPHORA.GR

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Concentrate Matrix

Αυτή η εξαιρετικά θρεπτική συμπυκνωμένη σύνθεση μειώνει την όψη των γραμμών σε κάθε «ζώνη» της περιοχής των ματιών και στοχεύει σε πολλαπλές ανάγκες της περιοχής των ματιών: τις γραμμές στο πόδι της χήνας, στο μεσόφρυο, κάτω από τα μάτια, τις ρυτίδες, την έλλειψη σφριγηλότητας, το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους. Η περιοχή των ματιών ανανεώνεται – δείχνει πιο νεανική, φωτεινή και υγιής. Plus, το αποκλειστικά σχεδιασμένο απλικατέρ, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, δροσίζει τα πρηξίματα στην περιοχή των ματιών στη πρώτη επαφή. Η ακριβής στρογγυλεμένη άκρη του με την ιδιαίτερα γυαλισμένη όψη, κάνει απαλό μασάζ χωρίς να ‘τραβάει’ την επιδερμίδα, ζωτικής σημασίας για τη λεπτή και ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από την περιοχή των ματιών.

Shiseido Vital Perfection Uplifting And Firming Eye Cream

ATTICADPS.GR

Shiseido Vital Perfection Uplifting And Firming Eye Cream

Αυτή η θρεπτική κρέμα ματιών αντιμετωπίζει εντατικά τα σημάδια γήρανσης, που σχετίζονται με την κούραση στο πέρασμα του χρόνου, όπως ρυτίδες, μαύροι κύκλοι και οιδήματα στην περιοχή των ματιών χάρη στην ReNeura Technology++™, για άμεσα αντιγηραντικά αποτελέσματα. Παράλληλα, το MATSU-ProSculpt Complex χαρίζει αποτέλεσμα λείανσης και σύσφιγξης, για σφριγηλή και νεανική όψη.

Clarins Double Serum Eye

ATTICADPS.GR

Clarins Double Serum Eye

Ένας πραγματικά πλούσιος, μεταξένιος ορός, εμπλουτισμένος με 96% φυσικά συστατικά και 13 φυτικά εκχυλίσματα που περιλαμβάνουν το βιολογικό άγριο μυρώνι και τον κουρκουμά. Μια διπλή σύνθεση που δρα ορατά ενάντια σε όλα τα σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών. Σε μόλις 7 ημέρες η περιοχή των ματιών είναι πιο απαλή, σφριγηλή και φωτεινή. Οι ρυτίδες, οι μαύροι κύκλοι και το οίδημα περιορίζονται.

La Mer The Eye Concentrate

HONDOSCENTER.COM

La Mer The Eye Concentrate

Μία νέα ενισχυμένη σύνθεση με επιπλέον ποσότητα Miracle Broth, για ταχύτερη απορρόφηση. Προσφέρει φωτεινό βλέμμα μειώντας τους μαύρους κύκλους, τις γραμμές και τις ρυτίδες. Για πιο λεία, πιο φωτεινή, πιο σφριγηλή επιδερμίδα στην περιοχή των ματιών.

 La Prairie Skin Caviar Luxe Eye Cream

ATTICADPS.GR

La Prairie Skin Caviar Luxe Eye Cream

Ανανεωμένη με τη νέα ενσάρκωση του χαβιαριού, η Skin Caviar Luxe Eye Cream είναι η επιτομή της επιστήμης και της απόλαυσης για τα μάτια. Τα μοναδικά οφέλη ανόρθωσης και σύσφιξης του Caviar Premier ενισχύονται περαιτέρω με το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie και στοχεύουν τα σημάδια γήρανσης που εμφανίζονται στην πιο ευαίσθητη περιοχή του προσώπου: την απώλεια σφριγηλότητας και ελαστικότητας, την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, την ξηρότητα και τους μαύρους κύκλους. Η πολυτελής αυτή κρέμα απορροφάται γρήγορα, αφήνοντας την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια απαλή και σφριγηλή.

Lancôme Renergie Multi Lift Yeux

ATTICADPS.GR

Lancôme Renergie Multi Lift Yeux

Στην ουσία πρόκειται για μία δροσερή, ανορθωτική και συσφικτική κρέμα για το περίγραμμα των ματιών. Σε 4 εβδομάδες, η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια είναι πιο σφριγηλή σαν αποτέλεσμα λίφτινγκ. Οι ρυτίδες, οι κύκλοι και οι σακούλες είναι ορατά μειωμένες. Το περίγραμμα των ματιών δείχνει πιο λαμπερό και φωτεινό.

L'Oreal  Paris Revitalift Laser Eye Cream

ATTICADPS.GR

L’Oreal Paris Revitalift Laser Eye Cream

Εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ για να επανορθώσει και να διορθώσει τις ρυτίδες σε βάθος, η Revitalift Laser Eye Cream περιέχει παράλληλα καφεΐνη που ενισχύει τη μικρο-κυκλοφορία για να ξεπρήζει τις σακούλες, ενώ η μεταλλική μπίλια δίνει μια αίσθηση δροσιάς. Last but not least, η Pro-Xylane ενισχύει τις ίνες που υποστηρίζουν την επιδερμίδα για να την τονώσουν, να τη γεμίσουν και να την ενισχύσουν.

Πηγή:ladylike.gr