7 Εντυπωσιακές ιδέες για διακόσμηση με μακραμέ

Το μακραμέ είναι μια τέχνη κεντήματος. Δεν έχει να κάνει με βελόνες παρά μόνο με κλωστές και κόμπους. Κόμποι που έχουν δημιουργηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργούν ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Το μακραμέ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πλέξεις διάφορα πράγματα. Από κοσμήματα, ρούχα μέχρι και διακοσμητικά τοίχου. Η διακόσμηση με μακραμέ έχει μια ρουστίκ αύρα, ωστόσο ταιριάζει σε σχεδόν κάθε σπίτι.

Απόκτησε μια ιδιαίτερη και σίγουρα μοναδική διακόσμηση στο σπίτι σου. Επίλεξε τη διακόσμηση με μακραμέ για τον χώρο σου. Δες , λοιπόν, 7 Εντυπωσιακές ιδέες για διακόσμηση με μακραμέ!

Κάνε το σπίτι σου ακόμα πιο εντυπωσιακό με διακόσμηση με μακραμέ!

Διακόσμηση τοίχου με μακραμέ

διακόσμηση τοίχου

Η διακόσμηση του τοίχου είναι απαραίτητη για να φαίνεται ο χώρος πιο γεμάτος και ζεστός. Η τέχνη του μακραμέ, όπως είπαμε, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διαφόρων ειδών πράγματα και σε διάφορα μεγέθη. Μια “γιρλάντα” για τον τοίχο φτιαγμένη από μακραμέ, θα δώσει άλλη ατμόσφαιρα στο σπίτι. Έχει μια πιο ρουστίκ αίσθηση χωρίς να λείπει το chic και το minimal.

Ράνερ τραπεζιού

διακοσμητικό τραπεζιού

Τα ράνερ τραπεζιού έχουν περισσότερο διακοσμητικό χαρακτήρα. Προσθέτουν στην διακόσμηση του σπιτιού και κάνουν το τραπέζι ή την τραπεζαρία να μη φαίνονται άδεια. Μια πολύ όμορφη ιδέα, όπως βλέπεις κι εσύ, είναι η διακόσμηση τραπεζιού με ράνερ από μακραμέ. Είναι απλό άλλα εντυπωσιακό και θα ταιριάξει τέλεια με ό,τι τραπεζαρία και αν έχεις. Βάλε από πάνω μερικά κεριά και κάνε το ακόμα πιο cozy.

Μαξιλάρια καναπέ

μαξιλάρια μακραμέ

Άμα είσαι άνθρωπος της λεπτομέρειας, τότε αυτή η ιδέα είναι για εσένα. Έχεις δει πιο εντυπωσιακά και περιποιημένα μαξιλάρια καναπέ; Η αλήθεια είναι ότι κλέβουν την παράσταση και σίγουρα θα κερδίσουν τις εντυπώσεις σε όσους τα δουν. Μαξιλάρια καναπέ με λεπτομέρειες από μακραμέ είναι άλλη μια όμορφη προσθήκη στον χώρο σου.

Καπέλο φωτιστικού

καπέλο φωτιστικού

Συνεχίζουμε με τις εντυπωσιακές λεπτομέρειες. Το καπέλο φωτιστικού από μακραμέ ολοκληρώνει την ρουστίκ διακόσμηση του σπιτιού σου και φυσικά ταιριάζει υπέροχα με τις υπόλοιπες μακραμέ λεπτομέρειες που έχεις επιλέξει. Είναι μια ωραία επιλογή που μπορείς να την σκεφτείς τόσο για εσωτερικό χώρο όσο και για εξωτερικό ή κήπο.

Βάζα και βάζα δαπέδου

βάζα

Τα απλά βάζα αλλά και βάζα δαπέδου είναι όμορφα διακοσμητικά που κάνουν ένα σπίτι πολύ ζεστό και cozy. Ιδίως αν έχουν και κεριά, η ατμόσφαιρα γίνεται πολύ όμορφη και χαλαρωτική. Ανέβασε επίπεδο στα βάζα σου με μια όμορφη διακόσμηση με μακραμέ. Είναι μια προσθήκη που δεν πρόκειται να τη μετανιώσεις. Επίσης, τα συγκεκριμένα βάζα μπορούν να τοποθετηθούν τόσο στο σαλόνι όσο και στον κήπο!

Διακοσμημένος καθρέπτης

καθρέφτης

Ακόμα και γύρω από τον καθρέπτη υπάρχει χώρος για ένα πανέμορφο κέντημα με μακραμέ. Είναι επίσης μια πολύ όμορφη ιδέα και ο καθρέφτης γίνεται ένα διακοσμητικό από μόνος του. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να τοποθετήσεις έναν τέτοιο καθρέφτη στην είσοδο του σπιτιού ή το χολ.

Κρεμαστά ράφια

κρεμαστό ράφι

Τα κρεμαστά ράφια ξεφεύγουν από το κλασικό ράφι δίνοντας μια πιο ωραία αίσθηση στο χώρο. Μάλιστα, είναι ιδανικά τόσο για να τοποθετήσεις διακοσμητικά όσο και σαν αποθηκευτικός χώρος. Επίσης, μπορούν να μπουν και σε μικρούς χώρους όπου υπάρχουν περιορισμένες δυνατότητες για διακοσμητικά. Βάζοντας μακραμέ στα σχοινιά του ραφιού, του δίνεις μια παραπάνω αίσθηση και το κάνεις ένα όμορφο διακοσμητικό. Βάλε πάνω στο ράφι τα αγαπημένα σου βιβλία, μικρά γλαστράκια ή και κεριά.

Αν ξέμεινες από ιδέες διακόσμησης ή θέλεις κάτι πρωτότυπο και ιδιαίτερο για τον χώρο σου, τότε εδώ θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Ανακάλυψε μοναδικές ιδέες για διακόσμηση με μακραμέ και ανέβασε επίπεδο στο εσωτερικό αλλά και το εξωτερικό του σπιτιού σου!

exypnes-idees.gr