Το Πήλιο όπως δεν το έχετε ξαναδεί – Εντυπωσιακό βίντεο από ψηλά

Ανάμεσα στον Παγασητικό και στο Αιγαίο, το Πήλιο είναι ένας ανεξάντλητος προορισμός που δύσκολα θα αφήσει παραπονεμένο ταξιδιώτη. Βουνό και θάλασσα, ήσυχα ή κοσμοπολίτικα χωριά, εμπειρίες και διαδρομές στη φύση, άφθονη παράδοση και πληθωρικές τοπικές γεύσεις συνδυάζονται μοναδικά στο αγαπημένο βουνό της Μαγνησίας.

Δεν θα κουραστούμε ποτέ να περπατάμε στα πέτρινα καλντερίμια του, να χαλαρώνουμε στις πλατείες με τα υπεραιωνόβια πλατάνια, να ακολουθούμε τα μονοπάτια που οδηγούν στο δάσος με τις οξιές και τις καστανιές αλλά σε μαγευτικές παραλίες.

Το Πήλιο είναι ένας μαγικός τόπος και οι εικόνες που κατέγραψε με drone το κανάλι Nature Drone Makis Theodorou το επιβεβαιώνουν και με το παραπάνω.

Δείτε μαγευτικές εικόνες από το Πήλιο στο βίντεο

Στα χωριά του Πηλίου

Πορταριά, Μακρυνίτσα, Ζαγορά, Τσαγκαράδα, Μηλιές, Βυζίτσα, Άγιος Λαυρέντιος κι άλλοι γραφικοί οικισμοί μάς αποκαλύπτουν τη μαγεία του μυθικού βουνού των Κενταύρων. Τα αρχοντικά με την εξαιρετική αρχιτεκτονική, οι πλατείες με τα τεράστια αιωνόβια πλατάνια, τα πεσμένα φύλλα στα πέτρινα καλντερίμια, τα δάση οξιάς και καστανιάς φτιάχνουν ονειρική ατμόσφαιρα. Λάτρεις της περιήγησης, της χαλάρωσης και της περιπέτειας, οικογένειες, παρέες και ζευγάρια ανακαλύπτουν στα χωριά του Πηλίου τον δικό τους παράδεισο.

πηγη- reader.gr