Γιώργος Αλκαίος – Τι τον έκανε να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας;

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τα πράγματα που τού έχουν λείψει τόσα χρόνια που απείχε από τα μουσικά δρώμενα.

«Μου έχει λείψει αυτό το εσωτερικό τρακ που έχει κανείς πριν βγει στη σκηνή. Παλιά ήταν άλλα χρόνια, που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί, ωστόσο έρχονται καλύτερα πράγματα», ανέφερε

Στην ερώτηση τί έλειψε και τί απομάκρυνε τον γνωστό τραγουδιστή από τη μουσική, ο ίδιος ανέφερε: «Πέρασα το 2004 και το 2010 δύο δύσκολες καταστάσεις που με έκαναν να απομακρυνθώ. Ξεκίνησα 19 χρονών το τραγούδι, και ξαφνικά ο κόσμος με είδε 40 χρονών στην Eurovision. Έπρεπε να γίνει μία παύση. Έφυγα να ισορροπήσω. Τώρα βγαίνω ξανά με μία νέα προοπτική, πρόσθεσε.

Για το εάν παρακολουθούσε τα δρώμενα, ο Γιώργος Αλκαίος είπε: «Παρακολουθούσα μόνο youtube, ούτε τηλεόραση ούτε τίποτα. Δεν μπορούμε να πούμε με ότι υπάρχει πλέον δισκογραφία, ωστόσο, μου αρέσει η πολυφωνία, είτε μου ταιριάζει είτε όχι. Δεν υπάρχει αυτό που λέμε «σκουπίδι» είναι κάτι που εκφράζει κάποιον και το λέει, γιατί το ένιωσε», δήλωσε.

Για τα social media

«Αυτό που είδα μέσα στα 10 χρόνια είναι η αλλαγή του κόσμου μέσω των social media. Δεν έχω social media, ούτε τις γνωστές εφαρμογές στο κινητό μου. Με τους φίλους μου συζητάω, και αυτό που μου είχε λείψει πολύ είναι το διάβασμα, ωστόσο ήμουν δημιουργικός, όλον αυτόν τον καιρό», σχολίασε ο γνωστός τραγουδιστής.

Για την προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Αλκαίος, ανέφερε πως αν και δεν τοποθετείται γενικά.

«Αν και δεν θέλω να μιλάω για τα προσωπικά μου, μπορώ να αναφέρω πως δεν είμαι παντρεμένος ούτε έχω παιδιά. Παλιά ήθελα να κάνω τώρα δεν ξέρω, ποτέ δε ξέρεις τι θα γίνει στο μέλλον», κατέληξε στις δηλώσεις του.

Δείτε το βίντεο

πηγη- in.gr