Ζιβάγκο: Συνδύασέ το με στιλ από το πρωί μέχρι το βράδυ

Υπάρχουν κάποια γυναικεία ρούχα που μέσα από την απλότητά τους, αποτελούν κλασσικά και διαχρονικά κομμάτια. Φοριούνται όλες τις ώρες και συνδυάζονται εύκολα με τα πάντα δημιουργώντας minimal chic outfits. Ένα εξ αυτών είναι και το γυναικείο ζιβάγκο.

Το ζιβάγκο είναι ένα κλασικό κομμάτι του κρύου καιρού. Του έχουμε αδυναμία κι εμείς, αλλά και οι celebrities, και πολλές φορές τις έχουμε δει να το αναδεικνύουν με κομψά και πιο casual στιλ. Το συγκεκριμένο τοπ έχει αποδείξει την ευελιξία και την αξία του, αφού δίνει το “παρών” παντού και πάντοτε, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι πάντα μέσα στη λίστα με τα top trends.

Αν το φορέσεις σωστά, μπορεί να μεταμορφώσει πραγματικά το σύνολό σου και να το μετατρέψει σε απίστευτα cool. Επιπλέον, το ζιβάγκο είναι ένα τέλειο κομμάτι για layering, οπότε και ο τέλειος τρόπος να κάνεις ένα look να δείξει πιο φρέσκο, μοντέρνο και φυσικά cozy. Τα τελευταία χρόνια συνδυάζεται με πουκάμισο ενώ αποτελεί το τέλειο top για όλα τα sequin xmas κομμάτια.

 Πέρα από τα all time classic χρώματα για ζιβάγκο που είναι το μαύρο, το γκρι, το λευκό φέτος βλέπουμε πολλά neon κομμάτια παστέλ αποχρώσεις αλλά και ζεστές γήινες εκδοχές.Τώρα είναι η καταλληλη εποχή να φορέσεις αυτό το στιλάτο και casual κομμάτι με εντυπωσιακό τρόπο από το πρωί μέχρι το βράδυ και για να εντυπωσιάσεις δες τα παρακάτω look που σου ξεχώρισα.

Δημιούργησε casual chic εμφάνιση με ένα λευκό ζιβάγκο και άνετο παντελόνι που είναι ιδανικό για το σπίτι αλλά και το γραφείο σου.

Τέλειος συνδυασμός με τζιν και πλεκτό oversized πουλόβερ που έχει κάτι από κολεγιακό στιλ.

Μέσα από την κλασική σου καμπαρντίνα φόρεσε ένα μαύρο ζιβάγκο και δώσε το σωστό cool vibe.

Φόρεσε ένα χρωματιστό ζιβάγκο με μία sexy midi φούστα και ankle boots, σύνολο που φοράς άνετα και στο παρτι.

Φέτος τα χρώματα κάνει δυναμικό comeback με τα παστέλ να κατακτούν όλα τα basic  κομμάτια μας όπως φυσικά και το ζιβάγκο.

Εarth tones σε ζιβάγκο που θα συνδυάσεις με καρό ρούχα και θα δημιουργήσεις απόλυτα cozy look.

Tα γιορτινά σου σύνολα χρειάζονται άνεση και στιλ, ένα ζιγάγκο με ένα chic blazer είναι τέλεια.

Συνδύασε το ζιβάγκο σου με ένα statement δερμάτινο κομμάτι και edge shoes.

Για τα γιορτινά σύνολα στο σπίτι φόρεσε μία μεταξωτή φούστα και ένα cozy ζιβάγκο.

Δημιούργησε cool denim σύνολα με ζιβάγκο τζιν και χρωματιστό πανωφόρι.

tlife.gr