Νατάσα Θεοδωρίδου: Ποικίλες αντιδράσεις για τις εμφανίσεις της, την ώρα που τα νυχτερινά μαγαζιά έκλεισαν

Πληθώρα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η συνέχεια των εμφανίσεων της Νατάσας Θεοδωρίδου στο θέατρο Παλλάς, μετά το κλείσιμο των νυχτερινών μαγαζιών λόγω του κορονοϊού. Η δημοφιλής τραγουδίστρια επέλεξε από τις γιορτές και μετά να εμφανίζεται στον εν λόγω χώρο στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα τα νέα μέτρα της κυβέρνησης ενάντια στην πανδημία να μην αφορούν τα θέατρα.  

«Όταν όλος ο χώρος είναι άνεργος αυτή τη στιγμή και η Νατάσα Θεοδωρίδου τραγουδάει» δήλωσε χθες στο Happy Day η Ελένη Καρουσάκη, ενώ και άλλοι καλλιτέχνες ταυτίστηκαν με την τοποθέτησή της. 

Ο τραγουδιστής Δημήτρης Γιώτης έγραψε στο facebook πως «όταν “πενθεί” η οικογένειά σου, “πενθείς” κι εσύ μαζί τους. Συμπαραστέκεσαι» ενώ ο Χρίστος Αντωνιάδης τόνισε ότι «η Νατάσα Θεοδωρίδου μπορεί να τραγουδάει στο θέατρο, αλλά το ρεπερτόριο είναι για τα μπουζούκια».

«Η Θεοδωρίδου έπρεπε να συμπαρασταθεί στους συναδέλφους της και να μη δουλέψει κάποιες ημέρες» υπογράμμισε με δηλώσεις του στο Happy Day ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Από την άλλη, ο Αντύπας σημείωσε πως «η Νατάσα Θεοδωρίδου χωρίς να ξέρει επέλεξε αυτό τον χώρο για 6-8 παραστάσεις που ο νόμος την καλύπτει. Η απαγόρευση έγινε για τα νυχτερινά μαγαζιά. Ήταν τυχερή, χωρίς να το ξέρει. Ο δικός μας κλάδος χτυπήθηκε τόσο πολύ που πρώτοι κλείνουμε και τελευταίοι ανοίγουμε. Η Νατάσα θα κάνει 8 παραστάσεις, δε θα κάνει ολόκληρη σεζόν».

Η Γωγώ Τσαμπά συντάχθηκε με την άποψη του Αντύπα και δήλωσε στην εκπομπή του Alpha: «Εφόσον η Νατάσα Θεοδωρίδου βρήκε τον τρόπο να δουλέψει, τηρώντας τα πρωτόκολλα, εγώ χαίρομαι που κάνει τη δουλειά της».

tlife.gr