Γιώργος & Όλγα: Ένας παραμυθένιος γάμος στα Τρίκαλα

Ένωσαν την αγάπη τους με τις ευλογίες της Εκκλησίας ο Γιώργος Χήρας  και η Όλγα Ζαρούλα

Ήταν ένας γάμος βγαλμένο από παραμύθι. Το τοπίο, η διοργάνωση, το σκηνικό που διαμορφώθηκε στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής Σαραγίων, ίσως θα αποτελούσε το story ενός παραμυθιού που θα κέντριζε την προσοχή μικρών και μεγάλων που θα ξεφύλλιζαν της σελίδες του για να γνωρίσουν την ιστορία ενός νέου ζευγαριού, στην συγκεκριμένη περίπτωση του Γιώργου Χήρα  και της Όλγας Ζαρούλα.

Παρουσία του Παναγιότατου Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης κ.κ. Χρυσόστομου πορεύτηκαν στο Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής και δέχτηκαν τις ευχές της εκκλησίας και των καλεσμένων τους για μια ευτυχισμένη και ανθόσπαρτη ζωή. Τη στέψη ανέλαβε ο κουμπάρος Λευτέρης Τσαπραλής που μοιράστηκε τη χαρά με τους νεόνυμφους και τις οικογένειες τους.

Στη συνέχεια το ζευγάρι ετοίμασε μια ονειρική βάπτιση για τον γιό του. Οι νονοί του Γιώργος και Μαρία Σβάνα, έδωσαν το όνομα Αλέξανδρος στο μικρό πρωταγωνιστή της ημέρας. Μια φιλική σχέση που εξελίχθηκε σε κουμπαριά, ενώ την τέλεση του μυστηρίου ανέλαβε ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Μητρόπουλος, Ηγούμενος της Μονής Παναγίας Σπηλιάς.

Ο ήχος του σαξόφωνου από τον Μιχάλη Βλαχοδήμο, στην είσοδο του ναού σε συνδυασμό με το στολισμό που έγινε σε  bohemian σκηνικό με πανέμορφες συνθέσεις από pampas grass και λευκά τριαντάφυλλα από το ανθοπωλείο «Χριστίνα», εντυπωσίασαν τους καλεσμένους. Το λαμπερό νυφικό ήταν από την «DS DIMITRA» (Δήμητρα Σιώκη)  ενώ η εντυπωσιακή δεξίωση του γάμου πραγματοποιήθηκε στο «Πύλης Μέγαρο».

Την μοναδική και εκπληκτική  φωτογράφιση ανέλαβε η ομάδα των «V.A. Photograpy»,όπου  καταγράφουν με αληθινές, ζωντανές, μοναδικές φωτογραφίες  την ατμόσφαιρα, την χαρά και την συγκίνηση της ξεχωριστής αυτής ημέρας.

Την  βραδιά απογείωσε ο γνωστός DJ «Konstantinos mpinas», που μετέτρεψε τη γαμήλια δεξίωση σε ένα πάρτι που οι καλεσμένοι χόρεψαν με την ψυχή τους  και διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το εντυπωσιακό λαμπερό μπρονζε μακιγιάζ επιμελήθηκε η αισθητικός «Joy Manoy», ενώ το υπέροχο και glamorous χτένισμα η κομμώτρια «Γωγώ Νταούλα» που ξεχωρίζει εδώ και χρόνια για τα νυφικά της χτενίσματα.

Το «Trikalaife» εύχεται στο νέο ζευγάρι μακροημέρευση και ευτυχία και στους γονείς τους να καμαρώνουν και να χαρούν πολλά εγγόνια.