Πως ερωτεύονται τα ζώδια και ποια είναι τα χαρακτηριστικά σημάδια έρωτα

Πες μου το ζώδιό του, να σου πει η αστρολόγος Αλίντα Κανάκη πως θα καταλάβεις αν είναι ερωτευμένος μαζί σου…

Πώς ερωτεύεται το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά σημάδια έρωτα σύμφωνα με τα δώδεκα ζώδια και την αστρολογία;

Κριός
Αν παρατηρείς ότι ο Κριός σου, θέλει μονίμως να σου επιβάλλεται και επιμένει να γίνεται το δικό του, τότε δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου. Όταν ο άντρας Κριός, νιώθει πραγματικά ερωτευμένος, δεν έχει ανάγκη να το παίζει αφεντικό σου.

Ταύρος
Όταν ο Ταύρος αρχίζει τις σκηνές ζηλοτυπίας και σε παίρνει συνεχώς τηλέφωνο για να ξέρει πού βρίσκεσαι κάθε ώρα και λεπτό, μπορεί να σου φανεί πολύ κτητικός, αλλά τότε είναι που μπορείς να είσαι σίγουρη ότι είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σου.

Δίδυμος
Ο Δίδυμος φημίζεται για την πολυλογία του. Μιλάει τόσο πολύ που δεν αφήνει τον συνομιλητή του να αρθρώσει λέξη, με αποτέλεσμα ο δεύτερος απλώς να γνέφει καταφατικά. Αν σε αφήνει να μιλάς και σου δίνει χρόνο να εκφράζεσαι, σημαίνει ότι είναι ερωτευμένος μαζί σου.

Καρκίνος
Με τον Καρκίνο άντρα είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις πως νιώθει για εσένα. Αν δεν σε θέλει, θα αποφεύγει διαρκώς, με οποιαδήποτε δικαιολογία, να σε γνωρίσει στην οικογένειά του. Αν, όμως, σε ερωτευτεί θα βρει οποιαδήποτε αφορμή για να γνωριστείτε.

Λέων
Ο Λέοντας, ως δυναμικό ζώδιο που είναι δεν θα σου δείξει ποτέ τα αδύναμα σημεία του, αν δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου. Αν, όμως, αρχίζει και αποκαλύπτει τις ανασφάλειές του και τα αδύναμα σημεία του, τότε σίγουρα σε έχει ερωτευτεί.

Παρθένος
Ο Παρθένος, όταν σε ερωτευτεί θα θέλει συνεχώς να σε βοηθήσει, να σου κάνει μια εξυπηρέτηση, να σε συμβουλεύσει και, γενικώς, θα νοιάζεται πολύ για εσένα. Αν δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου, δεν θα μπει καν στον κόπο.

Ζυγός
Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο που βλέπει κτητικά την σύντροφό του και θέλει να είναι συνέχεια μαζί. Αν σου αφήνει χώρο και χρόνο και σέβεται την ανάγκη σου για λίγη ελευθερία, τότε είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σου.

Σκορπιός
Όταν ο Σκορπιός ερωτεύεται, επιτρέπει στον εαυτό του να δείξει τα τρωτά σημεία του και τη σκοτεινή πλευρά του. Άλλωστε, αυτό σημαίνει για αυτόν μία σοβαρή σχέση. Αν δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου, θα κρατήσει μία στάση άμυνας και δεν θα σου αποκαλύψει τίποτα.

Τοξότης
Ο Τοξότης, όταν είναι ερωτευμένος μαζί σου, κάνει σχέδια για το κοινό σας μέλλον και ενθουσιάζεται με την όλη ιδέα. Αν, όμως, δεν είναι, στο άκουσμα γάμου ή δημιουργίας οικογένειας, θα εξαφανίζεται.

Αιγόκερως
Για τον Αιγόκερω είναι πολύ σημαντική η επαγγελματική του καριέρα και η κοινωνική του ζωή. Αν σε γνωρίσει στους συναδέλφους και κυκλοφορείτε έξω μαζί, τότε είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σου. Αν τα αποφεύγει αυτά, τότε δεν σε εμπιστεύεται και δεν είναι ερωτευμένος μαζί σου.

Υδροχόος
Για να καταλάβεις αν ο Υδροχόος είναι ερωτευμένος μαζί σου, τότε το μόνο που θα πρέπει να τον ακούσεις να λέει είναι το “σ’ αγαπάω”. Δεν παίζει με τα συναισθήματα κανενός, οπότε αν σου το πει, σημαίνει ότι είναι σίγουρος για τον έρωτά του για εσένα.

Ιχθείς
Ο Ιχθύς δεν φημίζεται για την ακρίβειά του στα ραντεβού του. Αν εσύ παρατηρείς ότι είναι πάντα στην ώρα του, δεν αργεί ποτέ ή πολλές φορές φτάνει και νωρίτερα, τότε είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σου. Αντιθέτως, αν αργεί στο ραντεβού σας ή -ακόμα χειρότερα- το ξεχνάει, τότε μην ελπίζεις στον έρωτά του.

tlife.gr