Άγιος Βαλεντίνος: Ιδέες για χειροποίητα δώρα

Φτιάξε για το ταίρι σου ένα χειροποίητο δώρο αντί να αγοράσεις-όχι πως είναι και εύκολο τώρα-και θα το εκτιμήσει πολύ περισσότερο, όταν θα καταλάβει ότι έχεις αφιερώσει χρόνο και σκέψη για του ετοιμάσεις κάτι δικό σου.

Είναι ένας πρωτότυπος και δημιουργικός τρόπος για να εκφράσεις τη αγάπη και τα συναισθήματα σου την ημέρα των ερωτευμένων.

Πάρε ιδέες για χειροποίητα δώρα Αγίου Βαλεντίνου:

1.Σετ δώρου Bubble Bath

Ειδικά αν γιορτάζετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου o ένας μακριά από  τον άλλο δημιούργησε μόνη σου ένα κουτί με όλα τα απαραίτητα για ένα καλό αφρόλουτρο όπως ένα μίνι μπουκάλι με αφρόλουτρο, μπάρα σαπουνιού και αρωματικά αιθέρια έλαια .

2.Κάλτσες  με χειροποίητη ραφή

Πάρε ένα μονόχρωμο ζευγάρι κάλτσες και ράψε το με δική σου κλωστή .Ράψε πάνω τα ονόματα σας ή φτιάξε μικρές καρδούλες. Ακόμα και αν ντρέπεται να τις φορέσει έξω είναι σίγουρο πως θα του αρέσουν.

3.DIY κουτί με γλυκά

Πάρε ένα άδειο κουτί και γέμισε το με τις αγαπημένες του λιχουδιές και γλυκίσματα.Κανείς δεν αντιστέκεται στα γλυκά και τη σοκολάτα!

4.Φτιάξε ένα άλμπουμ με φωτογραφίες σας

Εκτύπωσε φωτογραφίες από τις αγαπημένες σας στιγμές και φτιάξε ένα αλμπουμ. Μπορείς να γράψεις και με ένα ωραίο χρώμα στυλό κάτω από την κάθε φωτογραφία μια μικρή λεζάντα για να θυμάστε πάντα την μέρα που έγινε.

5.Φτιάξε τη δική σου κάρτα

Πάρε χαρτόνι και διακοσμητικά όπως glitter και στρας και φτιάξε την δική σου προσωποποιημένη κάρτα Αγίου Βαλεντίνου.

6.Σακουλάκια τσαγιού σε σχήμα καρδιάς

Δημιούργησε τα δικά σου σακουλάκια τσαγιού σε σχήμα καρδιάς και σέρβιρέ του το αγαπημένο του τσάι.

7.Σπιτικά cupcakes

Ψήσε τα αγαπημένα σου cupcakes σοκολάτα  σε φόρμες με σχήμα καρδιάς και αγόρασε toppings για να τα διακοσμήσετε παρέα.

8.DIY κερί

Η δημιουργία σπιτικού κεριού είναι μια πολύ ωραία και ευχάριστη διαδικασία γενικώς. Πάρε παλιά κεριά  που πλέον δεν μπορούν να καούν πάρε και την αγαπημένη σου μυρωδιά σε αιθέριο  έλαιο και δημιούργησε από την αρχή ένα κερί μόνο για εκείνον.

9.Ξύλινα στολίδια

Πάρε κομμάτια ξύλου ειδικά για χειροτεχνίες ή κάποιο έτοιμο στολίδι ξύλινο και χάραξε πάνω ημερομηνίες και ονόματα. Βρες τα σε καταστήματα με χειροτεχνίες και decoupage .

10. Ζωγραφιά

Πάρε έναν μικρό καμβά και άσε την φαντασία σου να καλπάσει. Μπορεί να μην είσαι ζωγράφος, μπορεί να μην πιάνει καν το χέρι σου αλλά πίστεψε με από τη στιγμή που θα είναι από σένα η ζωγραφιά θα την λατρέψει!

bestofyou.gr