Αρίστη, Ζαγόρι: Ανακαλύπτουμε το ομορφότερο boutique hotel της περιοχής με την εντυπωσιακή θέα και την άριστη βαθμολογία

Το πέτρινο σύμπλεγμα οικισμών, ίσως το ομορφότερο της Ελλάδας, έχει τοπία παραμυθένια, πλούσια άγρια φύση, γραφικούς οικισμούς με υπέροχη παραδοσιακή αρχιτεκτονική, φιλόξενους ανθρώπους… Τα δεκάδες χωριά του Ζαγορίου, κοινώς γνωστά ως Ζαγοροχώρια, είναι ο ιδανικός προορισμός για μια εκδρομή σε κάθε ευκαιρία. Ωστόσο εδώ θα πάμε σε ένα από αυτά, που είναι από τα μεγαλύτερα, τα πιο γνωστά και φυσικά εξαιρετικά όμορφο, την υπέροχη Αρίστη και θα ανακαλύψουμε το πιο όμορφο boutique hotel της περιοχής…

Ο λόγος για το Aberratio ένα πολυτελές boutique hotel σε προνοµιακό σηµείο του χωριού, µε ανεµπόδιστη θέα στην Αστράκα, που ακολουθεί την παραδοσιακή αρχιτεκτονική και έχει βαθμολογία στη booking 9,6! Σε µια έκταση 5 στρεµµάτων, τρία πετρόκτιστα κτήρια στεγάζουν 12 υπέροχα country style δωµάτια σε γήινες αποχρώσεις και µε όλες τις σύγχρονες ανέσεις, cozy σαλόνι µε τζάκι και µια αίθουσα χαλάρωσης και ευεξίας. Ξεχωρίζει για τη σπιτίσια θαλπωρή, την αυθεντική φιλοξενία και το πλούσιο τοπικό πρωινό!

Aberratio boutique hotel

Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε στην Αρίστη, το Aberratio, µε την απρόσκοπτη θέα στους βράχους της Αστράκας και στην κοιλάδα του Βοϊδοµάτη, υπηρετεί µε συνέπεια το όνοµά του, που είναι άλλωστε εμπνευσμένο από τη χαλάρωση και την ευεξία.

Aberratio boutique hotel
Aberratio boutique hotel

Το κεντρικό πέτρινο αρχοντικό που το στεγάζει, πιστό στην τοπική αρχιτεκτονική, µοιάζει µε φυσική συνέχεια του οικισµού, δίνοντας την αίσθηση σπιτιού. Την ίδια θαλπωρή νιώθουµε µε το που διασχίζουµε την επιβλητική του πόρτα και αντικρίζουµε το εντυπωσιακό lobby.

Τόσο οι πέτρινες καµάρες και τα country style έπιπλα, όσο και το επιβλητικό µοναστηριακού τύπου τραπέζι της reception και η ξύλινη σκάλα που οδηγεί στα ενδότερα συνωµοτούν στο να νιώσουµε αµέσως οικεία.

Aberratio boutique hotel

Αυτός άλλωστε ήταν και ο σκοπός να µας καλωσορίζουν οι οικοδεσπότες στα σαλόνια που φέρνουν στο μυαλό εικόνες από γαλλική εξοχή και µας προτρέπουν να βυθιστούµε στους άνετους καναπέδες µπροστά στο αναμμένο τζάκι.

Όσο για τα 12 υψηλής αισθητικής δωµάτιά του, ψηλοτάβανα και φωτεινά σε γήινες αποχρώσεις, αποπνέουν ροµαντισµό, ενώ προσφέρουν όλες τις πολυτέλειες για µια ονειρεµένη διαµονή. Επώνυμα στρώματα πουπουλένια παπλώµατα, µπανιέρες ή καµπίνες υδροµασάζ και πολυτελή προϊόντα περιποίησης κάνουν αισθητή τη διαφορά!

Aberratio boutique hotel

Μια ακόµα έκπληξη µας περιµένει στο κοµψό εστιατόριο, µε ένα πλούσιο πρωινό όπου σπιτικές µαρµελάδες, γευστικά ροφήµατα και παραδοσιακές πίτες µάς λένε την πιο γευστική «καληµέρα»!

Aberratio boutique hotel

Ανοιχτό όλο τον χρόνο

Αρίστη Ζαγορίου, T. 26530 42202, www.aberratio.com

Aberratio boutique hotel
Aberratio boutique hotel
Aberratio boutique hotel
Aberratio boutique hotel
Aberratio boutique hotel
Aberratio boutique hotel
Aberratio boutique hotel

travelstyle.gr