Εποχή του Κριού: Τα Do’s και Don’ts για κάθε ζώδιο

Η άνοιξη έφτασε (ημερολογιακά, τουλάχιστον), η εποχή του Κριού είναι εδώ και εμείς τι κάνουμε; Γκρινιάζουμε για τον καιρό. ‘Ηρθε η ώρα να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας, να αποδείξουμε στον εαυτό μας ότι αντέχουμε περισσότερα απ’όσα πιστεύουμε και να βγάλουμε την αρνητική ενέργεια από τη ζωή μας.

Παρακάτω, θα δούμε μερικά do’s και don’ts – έναν οδηγό, αν θέλετε – για κάθε ζώδιο, ώστε να διατηρήσουμε την ψυχική μας υγεία και αυτόν τον μήνα. Ή μόνο αυτόν τον μήνα.

Οι Κριοί πρέπει επιτέλους να κάνουν την πρώτη κίνηση και να ζητήσουν από κάποιον να βγουν ραντεβού. Αυτό που δεν πρέπει να κάνουν, είναι το αυτομαστίγωμα. Δε χρειάζεται να κατηγορούν τον εαυτό τους για τα πάντα.

Οι Ταύροι καλό είναι να γίνουν πιο θορυβώδεις και να πάρουν τον χώρο που τους αξίζει, ενώ δε χρειάζεται να επενδύουν σε άτομα και καταστάσεις χωρίς να είναι σίγουροι.

Οι Δίδυμοι ήρθε η ώρα να πουν και μερικά «όχι». Παράλληλα, ας σταματήσουν να βιάζονται κι ας πάρουν τον χρόνο τους.

Οι Καρκίνοι πρέπει να αφήσουν τον ένστικτό τους να τους οδηγήσει. Το μεγαλύτερο don’t, είναι να μείνουν στάσιμοι.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Οι Λέοντες ας κακομάθουν τον εαυτό τους λίγο παραπάνω κι ας μην αφήσουν τις κυκλοθυμικές τους τάσεις εκτός ελέγχου.

Οι Παρθένοι μπορούν – και πρέπει – να κάνουν έναν νέο φίλο, αλλά και να σταματήσουν να ζητούν συγγνώμη χωρίς λόγο.

Για τους Σκορπιούς, το do αυτής της εποχής, είναι τα πάρτι. Το don’t, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Το δύσκολο είναι να συνδυάσουν αυτά τα δύο.

Οι Τοξότες ας ζήσουν η ζωή κι ας αποκτήσουν εμπειρίες. Αυτό που δεν πρέπει να κάνουν, είναι να αγνοήσουν τα σημάδια που τους στέλνει το σύμπαν και οι γύρω τους.

Οι Αιγόκεροι πρέπει να μάθουν να μην είναι ανταγωνιστικοί και να σταματήσουν να καταπιέζουν τα ένστικτά τους.

Οι Υδροχόοι θα περάσουν δύσκολα. Όχι απλώς δεν είναι η εποχή για παιχνίδια, αλλά ήρθε η ώρα να γίνουν τρυφεροί.

Οι Ιχθύες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γίνουν γοητευτικοί. Παράλληλα, θα πρέπει να ζουν την κάθε στιγμή και να μη βγαίνουν εκτός τόπου και χρόνου.

jenny.gr