Δυστυχώς, όνειρο ήταν και πάει, για τις τρικαλινές πρωταθλήτριες.

Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων Εύαθλοι

Από τον Σταύρο Σούλιο. Όνειρο ήταν και πάει ..

Οι Τρικαλινές Πρωταθλήτριες Ελλάδος και αθλήτριες του συλλόγου μας στην κατηγορία double cheer hip hop Βενέτη Ευαγγελία – Σεμίνα Κουβελέτσου δυστυχώς χάνουν τη πολύτιμη ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα CHEERLEADING (Ολυμπιακό άθλημα πλέον) στο Ορλάντο της Αμερικής μεταξύ 20-22 Απριλίου 2022 λόγο έλλειψης υποστήριξης από φορείς , χορηγούς και εσωτερικής δυσπραγίας.

Κορυφαίοι οι αθλητές μας στην Ελλάδα με επίπονες καθημερινές προπονήσεις αλλά και διακρίσεις – περγαμηνές που δύσκολα συναντούμε σε Τρικαλινό αλλά και Θεσσαλικό επίπεδο όπως :

• 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2018 (Αθήνα ,Ελλάδα) – Πρωταθλητές Ελλάδος

• 4η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ζευγαριών του 2018 (Αθήνα ,Ελλάδα)

• 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2019 (Αθήνα ,Ελλάδα) – Πρωταθλητές Ελλάδος

• 1η θέση στο Κύπελλο Ελλάδος του 2019 (Τρίκαλα, Ελλάδα) – Κυπελλούχοι Ελλάδος

• 9η θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019 (Ορλάντο, Αμερική)

• 5η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2019 (Αγία Πετρούπολη, Ρωσία)

• 1η θέση στο Ευρωπαϊκή CheerLeague του 2019 (Βιέννη. Αυστρία)

• 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του 2021 (Θεσσαλονίκη ,Ελλάδα) – Πρωταθλητές Ελλάδος , μένουν έκτος Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ..

Από τον Οκτώβριο του 2021 καταβάλαμε τις μέγιστες δυνατές προσπάθειες για την ανεύρεση αναγκαίων οικονομικών πόρων ώστε να καλύψουμε μέρος των τεράστιων εξόδων.. Κάποιοι ήθελαν αλλά δε μπορούσαν , άλλοι μπορούσαν αλλά δεν ήθελαν (θα αναφερθούμε για τις ευχαριστίες.. αναλυτικά σε προσεχές Δελτίο Τύπου ) και κάπως έτσι ναυάγησε αυτή η τεράστια προσπάθεια .

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους στάθηκαν αρωγοί στη προσπάθεια μας έμπρακτα και ουσιαστικά . Ένα τεράστιο συγγνώμη στους δυο αθλητές μας και στους γονείς τους που ως πρόεδρος δε κατάφερα να εξασφαλίσω τους πόρους για τη συμμετοχή τους στη σημαντικότερη διοργάνωση της χρονιάς .

Και η ζωή συνεχίζεται ..