Όσκαρ 2022: Ελληνικό λάδι, φύλλα χρυσού και ταξίδι αξίας 100.000 δολαρίων έχει η φετινή gift bag

Λιγότερες από 24 ώρες έχουν μείνει για την φετινή απονομή των Όσκαρ και όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη βραδιά.

Φέτος η απονομή θα γίνει με εκλεκτούς καλεσμένους οι οποίοι θα φύγουν και μετά τα γνωστά ιδιαίτερα δώρα. Και αυτή τη χρονιά θα είναι μεγαλύτερης αξίας από ποτέ.

Τα δώρα που προορίζονται για σταρ του Χόλυγουντ θα είναι σε μια gift bag αξίας 100.000 δολαρίων.

Τι δώρα θα είναι αυτά; Ας ξεκινήσουμε από τις επιλογές ομορφιάς. Σύμφωνα με το okmag.gr bath bombs με κρυστάλλινη κορυφή, περιποιήσεις ομορφιάς, χτένες για φυσικά μαλλιά και extension, ενυδατικά προϊόντα με συλλεκτικά επιγραφή πάνω σε αυτά, θεραπεία λιποαναρρόφησης για την περιοχή των χεριών, botox και λέιζερ ανάπλασης δέρματος. Συνεχίζουμε με δώρα ακόμα μεγαλύτερης αξίας. ένα ταξίδι στα Highlands της Σκωτίας, με διαμονή δύο διανυκτερεύσεων σε ένα κάστρο 10 υπνοδωματίων, ένα κουτί με pretzels με χρυσή επικάλυψη, διαχείριση περιουσίας από μια κατασκευαστική εταιρεία στο Los Angeles για το επόμενο σπίτι (ή ό,τι άλλο) που θα αγοράσουν/χτίσουν. Τέλος session life coaching. Μάλιστα, η πολλών χιλιάδων δολαρίων σακούλα έχει το χαραγμένο πάνω της το μήνυμα «Everyone wins».

Η gift bag για τα φετινά βραβεία θα περιέχει επίσης αρώματα, κεριά και αλκοολούχα ποτά πολυτελείας, σνακς με νιφάδες χρυσού, βουτηγμένα σε σοκολάτα, μέλι και ελαιόλαδο υψηλής ποιότητας και πολλά άλλα καλούδια.

in.gr