Οργή στο Twitter για το Super Mammy του Σεφερλή

Πίσω στο 2001 νόμιζαν πως βρίσκονταν όλοι όσοι παρακολούθησαν το πρώτο επεισόδιο της σειράς του Μάρκου Σεφερλή στον Ant1, ονόματι Super Mammy.

Όσοι όμως αποφάσισαν να παρακολουθήσουν περισσότερο την πρεμιέρα της σειράς βρέθηκαν μπροστά σε ένα κακό σενάριο, το οποίο αναπαράγει όλα τα ομοφοβικά και σεξιστικά στερεότυπα, τα οποία προσπαθούμε να αποβάλλουμε ειδικά τα τελευταία χρόνια.

Παρά το γεγονός πως το χιούμορ του Μάρκου Σεφερλή είναι γνωστό, οι χρήστες του Twitter όχι μόνο δεν το άφησαν να περάσει απαρατήρητο, αλλά κάλεσαν να παρέμβει το ΕΣΡ λέγοντας πως το περιεχόμενό του όχι μόνο δεν ταιριάζει στην εποχή, αλλά προσβάλει μερίδα του πληθυσμού.

Τα αστεία του για τους ομοφυλόφιλους, αλλά και ο τρόπος που παρουσιάζεται η γυναίκα στη σειρά Super Mammy είχαν ως αποτέλεσμα το hashtag #SuperMammy να γίνει πρώτο trend στο Twitter και μερικοί χρήστες του διαδικτύου να χρειαστεί να παραθέσουν κάποια «αστεία» για να αποδείξουν τι ακούγεται σε μία εκπομπή prime time.

Μάλιστα η ατάκα του Μάρκου Σεφερλή «Είδα στο δρόμο έναν βιαστή, έτρεχα, έτρεχα, αλλά δεν τον πρόλαβα», ήταν αυτή που εξόργισε περισσότερο απ΄όλα τους χρήστες.

in.gr