6 Όμορφες ιδέες για εντυπωσιακά πασχαλινά βάζα

Το Πάσχα είναι κοντά και ειδικά τις γιορτές θέλουμε το σπίτι μας να είναι στα καλύτερα του! Για το λόγο αυτό, μερικές πασχαλινές λεπτομέρειες στη διακόσμηση θα βοηθήσουν το χώρο να μπει σε εορταστικό κλίμα! Ειδικά για τα τραπέζια σου, μερικά πασχαλινά βάζα είναι ότι πρέπει καθώς θα κάνουν το χώρο σου να δείχνει ιδιαίτερα εντυπωσιακός.

Πράγματι, αν ψάχνεις τα κατάλληλα πασχαλινά διακοσμητικά για το σπίτι σου τότε σίγουρα θα πρέπει να ξεκινήσεις από τα βάζα. Ανακάλυψε λοιπόν 6 όμορφες ιδέες για εντυπωσιακά πασχαλινά βάζα!

1. Γέμισε τα βάζα με βαμμένα αυγά

βάζο αυγά λουλούδια

Μια πολύ κομψή ιδέα για να μετατρέψεις τα βάζα σου σε πασχαλινό διακοσμητικό είναι να τοποθετήσεις μέσα σε αυτά πασχαλινά αυγά. Τα αυγά αυτά μπορούν να είναι βαμμένα στο χρώμα της επιλογής σου: είτε κάτι πιο έντονο για να δώσεις χρώμα είτε κάτι πιο διακριτικό! Στη συνέχεια, διακόσμησε κανονικά με φρέσκα ή αποξηραμένα λουλούδια ή κλαδιά. Για να δείξει αυτός ο τρόπος διακόσμησης θα πρέπει το βάζο να είναι διάφανο.

2. Κρέμασε αυγά από κλαδιά μέσα σε ένα βάζο

βάζο κρεμασμένα αυγά πασχαλινά βάζα

Αν διαθέτεις ένα βάζο διακοσμημένο με κλαδιά μπορείς εύκολα να του δώσεις πασχαλινό αέρα. Συγκεκριμένα, θα το πετύχεις κρεμώντας από τα κλαδιά στολίδια σε σχήμα αυγού που θα δείχνουν ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Συμπληρωματικά, μπορείς να τοποθετήσεις στη βάση του βάζου ένα στεφανάκι από αυγά για έξτρα πασχαλινή διάθεση!

3. Δώσε χρώμα και άρωμα με πασχαλιά

βάζα πασχαλιά πασχαλινά βάζα

Το φυτό που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το Πάσχα δεν είναι άλλο από την Πασχαλιά! Κι αυτό γιατί ανθίζει τις ημέρες του Πάσχα. Όπως είναι λοιπόν φυσικό η Πασχαλιά είναι το ιδανικό φυτό για τα βάζα σου τις γιορτές. Άλλωστε, θα δώσει τέλειο μωβ χρώμα στο χώρο αλλά και μοναδικό άρωμα!

4. Διακόσμησε το βάζο με ανθισμένα κλαδιά

πασχαλινή διακόσμηση τραπεζιού

Το Πάσχα επιτάσσει άνθη και χρώματα! Αν λοιπόν θέλεις έναν χρωματιστό τρόπο για να διακοσμήσεις κάποιο βάζο σου δεν έχεις παρά να τοποθετήσεις μέσα ανθισμένα κλαδιά, είτε ψεύτικα είτε αληθινά. Σκέψου πόσο ωραίο θα δείχνει το βάζο με τα ανθισμένα κλαδιά μέσα σε ένα διακοσμητικό δίσκο, δίπλα σε άλλα πασχαλινά διακοσμητικά!

5. Ζωγράφισε ένα βάζο σε πασχαλινές φιγούρες

βάζο κουνελάκι

Αν ψάχνεις έναν παιχνιδιάρικο και χαρούμενο τρόπο να διακοσμήσεις το βάζο σου φέτος το Πάσχα τότε δεν έχεις παρά να το μετατρέψεις σε κουνελάκι! Για να το κάνεις αυτό θα χρειαστεί να βάψεις μάτια, μύτη και ότι άλλο μπορείς ώστε να δείχνει το βάζο σου πασχαλινό. Αυτή είναι μια ιδέα που θα λατρέψουν όλα τα παιδιά!

6. Γέμισε ένα βάζο με καρότα και λουλούδια

βαζάκι καρότα τουλίπες

Ένας πρωτότυπος τρόπος να διακοσμήσεις τα βάζα σου το φετινό Πάσχα είναι να τοποθετήσεις μέσα σε αυτά καρότα! Φυσικά προϋπόθεση είναι το βάζο σου να είναι διάφανο! Πάνω από τα καρότα βάλε κανονικά τα λουλούδια σου. Αυτός είναι ένας τέλειος και οικονομικός τρόπος για να δώσεις χρώμα στο σπίτι σου το Πάσχα και να εντυπωσιάσεις τους καλεσμένους σου!

exypnes-idees.gr