Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Πώς θα είναι η Τρίτη σου;

Κριός
Είναι μια ωραία περίοδος της ζωής σου για να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Η ενέργεια των ημερών ευνοεί ιδιαίτερα τις φιλίες και τις συνδέσεις. Οι άνθρωποι μπορεί να σε βοηθήσουν με πρακτικούς τρόπους ή μπορεί να μοιραστείς με επιτυχία μέρος της εμπειρίας σου με τους άλλους. Παρόλο που έχεις ανεξάρτητο πνεύμα η ομαδική προσπάθεια σε βοηθά να πετύχεις τους στόχους σου πιο αποτελεσματικά αυτήν τη στιγμή.

Ταύρος
Η Σελήνη κινείται στον δημιουργικό σου τομέα και ενθαρρύνει μια παιχνιδιάρικη προσέγγιση της ημέρας. Ωστόσο θα ήταν σοφό να επωφεληθείς από μια ενεργή επιρροή του Ήλιου με τον Κρόνο τώρα, που είναι σταθεροποιητική και βοηθά στα πρακτικά θέματα. Αυτή η διέλευση σε βοηθά να δεις την αξία του να φέρεις και να βάλεις περισσότερη τάξη στη ζωή σου και να σκεφτείς το μέλλον. Βλέπεις τους στόχους και τις επιδόσεις σου μέσα από έναν ρεαλιστικό φακό και αυτή η σαφήνεια ενισχύει την ικανότητα λήψης αποφάσεων.

Δίδυμοι
Η Σελήνη μετακομίζει στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και αναζητάς άνεση και οικειότητα. Ενώ αυτή μπορεί να είναι μια ονειρική μέρα από πολλές απόψεις, μια διέλευση του Ήλιου με τον Κρόνο ευνοεί τις πρακτικές δραστηριότητες. Οι άνθρωποι στη ζωή σου δείχνουν την υποστήριξή τους μέσω των πράξεών τους και σε βοηθούν να αισθάνεσαι πιο ασφαλής. Μια ρεαλιστική προσέγγιση στις σχέσεις σου θα σου κάνει καλό αυτήν τη στιγμή.

Καρκίνος
Θέλεις να είσαι παραγωγική σήμερα και ευτυχώς το σύμπαν σε στηρίζει σε αυτό. Η σημερινή διέλευση του Ήλιου με τον Κρόνο σε βοηθά να δεις τις προτεραιότητές σου. Η απλοποίηση είναι συνήθως σωστή, όταν ο Κρόνος είναι ισχυρός όπως σήμερα. Μπορεί επίσης να ανακαλύψεις ότι η χρήση λίγης στρατηγικής αντί να ρίχνεις όλη σου την ενέργεια σε μια προσπάθεια, είναι πιο επιτυχημένη προσέγγιση τουλάχιστον προς το παρόν. Η συναισθηματική σου ζωή σε προβληματίζει σε αρκετά σημεία.

Λέων
Η σημερινή όψη Ήλιου – Κρόνου σε βοηθά να σταθεροποιηθείς χρησιμοποιώντας κυρίως τη λογική σου. Μπορείς εύκολα να προσαρμοστείς σε μια χαρούμενη ρουτίνα. Δεδομένου ότι ο Κρόνος διέρχεται από τον τομέα της συνεργασίας σου, οι στενές σχέσεις μπορεί να ήταν περιοριστικές πρόσφατα αλλά βλέπεις τα οφέλη της δομής ή της σαφήνειας. Έχεις λιγότερες προσδοκίες από τη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή και αυτό εσύ θα κρίνεις πόσο καλό σου κάνει.

Παρθένος
Αν και αυτή είναι μια καλή μέρα για να παίρνεις τα πράγματα όπως έρχονται ή για ευφάνταστες δραστηριότητες με πολλούς τρόπους, θα μπορούσες επίσης να μειώσεις τη λίστα με τις υποχρεώσεις σου. Η έρευνα και η αναζήτηση απαντήσεων μπορεί να είναι ελκυστική και ικανοποιητική. Βρίσκεσαι σε έναν μακροπρόθεσμο κύκλο που χρειάζεται να καταβάλεις περισσότερη προσπάθεια προκειμένου να πετύχεις τους στόχους σου. Η μέρα σε προδιαθέτει για τη διεκδίκηση των ερωτικών στόχων σου.

Ζυγός
Πολλά συμβαίνουν κάτω από την επιφάνεια των καταστάσεων σήμερα με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής. Ο εσωτερικός κόσμος σου είναι ζωντανός και η φαντασία σου έρχεται στο προσκήνιο. Ακόμα κι έτσι ο Ήλιος και ο Κρόνος εναρμονίζονται, παρέχοντας ωραία ενέργεια για την ενίσχυση μιας σχέσης αγάπης ή μιας δημιουργικής εργασίας. Το να κάνεις βήματα για να εξασφαλίσεις την ασφάλεια στη ζωή σου έχει νόημα τώρα.

Σκορπιός
Ο Ήλιος και ο Κρόνος εναρμονίζονται σήμερα ενθαρρύνοντάς σε να δεις και να εργαστείς προς την κατεύθυνση των προτεραιοτήτων σου. Το να βάλεις μια τάξη στην οικιακή σου ζωή μπορεί να είναι το κλειδί για καλύτερη διάθεση και αίσθηση ολοκλήρωσης. Οι μικρές αλλαγές μπορούν να έχουν επιτυχία σήμερα και να σε κάνουν να αισθανθείς πιο οργανωμένη, να έχεις τον έλεγχο και να είσαι πάνω από τα πράγματα. Έτσι διεκδικείς τα όσα σου αξίζουν και στη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή.

Τοξότης
Κατά κάποιον τρόπο η σημερινή μέρα τονίζει την πνευματική ή τη φανταστική πλευρά των πραγμάτων με τον Δία και τον Ποσειδώνα να τελειοποιούν την ευθυγράμμισή τους. Ωστόσο η σημερινή διέλευση του Ήλιου με τον Κρόνο υπενθυμίζουν τα οφέλη μιας πρακτικής εστίασης. Αυτή η επιρροή γειώνει και η θετική πλευρά της πειθαρχίας βρίσκεται στο επίκεντρο. Καλή ενέργεια ενισχύει και βελτιώνει τον έρωτα και το συναίσθημα.

Αιγόκερος
Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Κρόνου σου υπενθυμίζει τα οφέλη του να τακτοποιήσεις τα πράγματα. Μπορεί να το βιώσεις ως μια αυξανόμενη επιθυμία να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν στα χρήματα, το σπίτι, την οικογένεια και την ασφάλεια. Έστω και οι μικρές προσπάθειες σύνδεσης με την οικογένεια μπορούν να συμβάλλουν πολύ στην ενίσχυση των δεσμών και με μια μέτρια προσέγγιση μπορούν να εκτιμηθούν περισσότερο.

Υδροχόος
Η μετακίνηση της Σελήνης σήμερα στον τομέα της οικειότητάς σου υποδηλώνει μια πιο σοβαρή και μελετημένη προσέγγιση της ημέρας. Επίσης η διέλευση του Ήλιου με τον Κρόνο σε κάνει πιο πρακτική και πιο παραγωγική. Το να εστιάσεις την ενέργειά σου τείνει να λειτουργεί καλύτερα για σένα αυτήν τη στιγμή και η μέτρια αλλά σταθερή προσπάθεια είναι υπέρ σου. Είσαι σήμερα η φωνή της λογικής και μπορείς να επικοινωνήσεις σωστά και δυναμικά.

Ιχθείς
Ενώ οι διελεύσεις εξάπτουν τη φαντασία σου σήμερα και φέρνουν τα όνειρά σου σε προτεραιότητα, η διέλευση του Ήλιου με τον Κρόνο ενθαρρύνει τη σταθερότητα. Μπορεί να έχεις κίνητρο να ολοκληρώσεις ένα έργο που έχεις αφήσει ημιτελές. Ενώ ψάχνεις τρόπους να βελτιώσεις τα οικονομικά, τις επαγγελματικές ή πρακτικές σου υποθέσεις μπορεί να συνειδητοποιήσεις ότι το να απομακρυνθείς λίγο από μια κατάσταση σε βοηθά να δεις τα πράγματα πιο καθαρά. Το φλερτ σου αυξάνει την αυτοπεποίθηση.

tlife.gr