Ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ έγινε 4 ετών – Το τρυφερό βίντεο του μικρού ήρωα που αγάπησε η Ελλάδα

Ημέρα χαράς ήταν η χθεσινή για την οικογένεια του Παναγιώτη – Ραφαήλ, καθώς το αγοράκι είχε τα γενέθλιά του.

Για άλλη μία φορά, οι γονείς του, με μία τρυφερή ανάρτηση, ευχαρίστησαν τον κόσμο που τους βοήθησαν ούτως ώστε το τετράχρονο πλέον παιδί να βγει νικητής από τη γενναία μάχη που έδωσε με τη νωτιαία μυϊκή ατροφία.

“Ο μικρός μας γιόρτασε τα γενέθλιά του με κέφι και χαρά! Σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας, την αγάπη σας και τη συνεχή στήριξη σας! Χωρίς εσάς δε θα είχαμε φτάσει ως εδώ! Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα με υγεία και όμορφες στιγμές!” έγραψαν στη σελίδα τους στο Facebook, αναρτώντας και στιγμιότυπα από τα γενέθλια του γιου τους.

Πριν από δύο και πλέον χρόνια, το πρόβλημα υγείας του Παναγιώτη – Ραφαήλ είχε συγκινήσει όλη την χώρα, με πολλούς πολίτες να βοηθούν οικονομικά την οικογένεια προκειμένου το παιδί να λάβει την απαραίτητη θεραπεία στην Αμερική.

Η κατάστασή του ήταν τόσο σοβαρή που χρειάστηκε να υποβληθεί σε γονιδιακή θεραπεία στη Βοστώνη. Χάρη στη θεραπεία αυτή κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και πλέον συνεχίζει την απαιτούμενη αγωγή στην Ελλάδα.

Το πρόβλημα του τετράχρονου σήμερα αγοριού και η έκκληση των γονιών του κινητοποίησε πλήθος κόσμου που έσπευσε να συνεισφέρει από το υστέρημά του προκειμένου ο Παναγιώτης Ραφάηλ να μπορέσει να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

newsitamea.gr