10 πράγματα που πρέπει να θυμίζεις στον εαυτό σου καθημερινά

Πόσες φορές λες στον εαυτό σου «μπράβο»; Πόσο συχνά θυμάσαι να χαλαρώσεις τους ώμους σου και να πιεις νερό; Πότε ήταν η τελευταία φορά που πήρες τηλέφωνο την κολλητή σου για να της πεις απλά ότι την αγαπάς; Με την καθημερινότητα να τρέχει με ξέφρενους ρυθμούς, με τις υποχρεώσεις, τα άγχη, τις ανησυχίες και τον αγώνα να τα προλάβουμε όλα, πολλές φορές «ξεχνάμε» να κάνουμε για τον εαυτό μας και για τους γύρω μας, εκείνα που έχουν τη μεγαλύτερη σημασία.

Γι’ αυτό αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία λίστα με τα daily reminders που πρέπει να κάνεις στον εαυτό σου, έτσι ώστε να γεμίζεις αυτοπεποίθηση, ενέργεια, δύναμη και αγάπη. Δεν είναι δύσκολα tasks, είναι τόσο εύκολα όσο το να πιεις ένα ποτήρι νερό. Έχουμε και λέμε…

#1 Να πίνεις νερό

Παραδέξου ότι το ξεχνάς και παραδέξου επίσης ότι σχεδόν έχεις αντικαταστήσει το νερό με τον καφέ και τα αναψυκτικά. Χωρίς το νερό ωστόσο, το σώμα σου δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά, θύμισε λοιπόν στον εαυτό σου να πίνει ένα ποτήρι νερό μέσα στην ημέρα, όσο πιο συχνά μπορείς.

#2 Να λες σ’ αγαπώ σε εσένα

Βάζεις πάντοτε τους άλλους πρώτους. Την οικογένεια, τους αγαπημένους σου, τη δουλειά… Χρειάζεσαι και εσύ αγάπη όμως και η πιο πολύτιμη αγάπη που μπορείς να λάβεις είναι από εσένα προς τον εαυτό σου. Στάσου στον καθρέφτη, χαμογέλα και πες «σ’ αγαπώ», ίσως είναι awkward στην αρχή, αλλά θα δεις πόσο καλύτερα θα νιώσεις.

#3 Να περιποιείσαι τον εαυτό σου

Το πρωί δεν προλαβαίνεις και το βράδυ νυστάζεις… Δεν κερδίζεις τίποτα όμως με το να παραμελείς την περιποίησή σου. Η επιδερμίδα σου χρειάζεται φροντίδα και δεν απαιτεί χρόνο ή πολλά προϊόντα, μόνο τη σειρά NIVEA HYDRA SKIN EFFECT.

Είναι η σειρά περιποίησης που συνεργάζεται με την επιδερμίδα σου, ώστε να ενεργοποιήσει τα κύτταρά της για να παράγουν το δικό τους υαλουρονικό οξύ. Περιέχει αγνό υαλουρονικό, αποτελείται από 3 προϊόντα και θα αλλάξει την υφή και την όψη της επιδερμίδας σου σε λίγες εβδομάδες.

#4 Πες σ’ αγαπώ στους γύρω σου

Ναι, το δείχνεις με τη φροντίδα σου καθημερινά, όμως η φράση «σ’ αγαπώ» είναι σχεδόν μαγική και δεν μπορεί να αντικατασταθεί με τίποτα. Να το λες συχνά λοιπόν, σε όλους όσους αγαπάς.

#5 Χαλάρωσε τους ώμους σου

Ακόμα και τώρα που διαβάζεις αυτές τις γραμμές, μάλλον είσαι σφιγμένη. Θύμισε στον εαυτό σου να χαλαρώσει, να καθίσει πιο σωστά και θα δεις ότι το σώμα σου θα ανταποκριθεί άμεσα σε αυτή τη μικρή καλοσύνη.

#6 Πες «μπράβο»

Πες το σε εσένα που κατάφερες να κάνεις τα πάντα σε μία μέρα, πες το στους συνεργάτες και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Όλοι θέλουμε λίγη επιβεβαίωση και επιβράβευση, μην τη στερείς από τον εαυτό σου και από κανέναν.

#7 Χαμογέλα

Θα τρομάξεις αν παρατηρήσεις πόσο συχνά συνοφρυωνόμαστε μέσα στην ημέρα και πόσο σπάνια χαμογελάμε. Βάλε στόχο να χαμογελάς περισσότερο, ακόμα και όταν δεν το εννοείς. Και μόνο η κίνηση του προσώπου σου θα σε βάλει σε καλύτερο mood και θα σου φτιάξει τη μέρα.

#8 Φάε σωστά

Δεν προλαβαίνεις το ξέρουμε όμως, πρέπει να φροντίζεις το σώμα σου από μέσα προς τα έξω. Πάρε μαζί σου ένα φρούτο και μην το αφήσεις να χαλάσει επάνω στο γραφείο σου. Είναι καλύτερο από μία σοκολάτα και… ποιος είπε άλλωστε ότι δεν μπορείς να φας και τα δύο;

#9 Κοιμήσου περισσότερο

Μπορεί να θες να δεις την αγαπημένη σου σειρά, μπορεί να μην καταλαβαίνεις πώς περνά η ώρα όσο χαζεύεις στο tik tok και το Instagram αλλά πρέπει να κοιμηθείς. Το σώμα σου το έχει ανάγκη. Κλείσε τα πάντα και πέσε για ύπνο, όταν θα ξυπνήσεις θα νιώθεις άλλος άνθρωπος.

#10 Βοήθησε το σώμα σου

Το σώμα σου είναι ένα μικρό θαύμα! Μπορεί μόνο του να παράγει αυτά που χρειάζεται, μπορεί και επουλώνει τις φθορές, ανανεώνεται όσο κοιμάσαι… Σκέψου πόσο καλύτερα θα λειτουργήσει αν το βοηθήσεις λίγο. Η NIVE HYDRA SKIN EFFECT σειρά κάνει ακριβώς αυτό, το βοηθά να παράγει το δικό του υαλουρονικό οξύ, βοήθησέ το και εσύ με όποιον τρόπο μπορείς.

queen.gr