Τα βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη είναι best sellers και υπάρχει ήδη ένα trend στα social media

Μπορεί η Αγγελική Νικολούλη να μην επιστρέφει στις οθόνες μας αυτή την Παρασκευή, όμως στα social media της, τόσο το προσωπικό της προφίλ όσο και το προφίλ του Φως στο Τούνελ, παραμένουν ενεργά στο Instagram και μοιράζονται κυρίως stories των φανς της δημοσιογράφου.

Μια αγαπημένη συνήθεια που έγινε trend τελευταία είναι εκείνη των θαυμαστών της Νικολούλη που διαβάζουν κάποιο από τα τέσσερα βιβλία που έχει γράψει η δημοσιογράφος και κάνουν stories ή posts με αυτά ταγκάροντας και τη δημοσιογράφο.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και τα βιβλία της Νικολούλη

Από τη στιγμή που η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη, έγινε γνωστό πως στο σπίτι της, η φερόμενη ως μητροκτόνος της κόρης της Τζωρτζίνας, βρέθηκαν και τα τέσσερα βιβλία της Αγγελικής Νικολούλη.

Η παρουσιάστρια από το Φως στο Τούνελ στο Mega, είχε πει χαρακτηριστικά πως το βιβλίο «Θάνατος με χείλη κόκκινα» περιγράφει μια μαύρη χήρα, η οποία κινείται με ουσίες και δρα στον χώρο των νοσοκομείων, θυμίζοντας την Πισπιρίγκου.

«Στο βιβλίο Θάνατος με χείλη κόκκινα περιγράφουμε μία σατανική Μαύρη Χήρα. Υπάρχει ένα κεφάλαιο που αναφέρεται σε μία αποκλειστική νοσοκόμα που σαγηνεύει και περιγράφει το πώς κινείται και με ουσίες- όχι λεπτομέρειες πολλές- και χτυπά στον χώρο των νοσοκομείων. Επιλέγει μοναχικούς, εύπορους ανθρώπους, παίρνει την περιουσία και έχει συνεργό σε όλα αυτά και την αδερφή της. Δεν ξέρω εάν αυτό παίζει ρόλο ή όχι. Θα το δουν αυτό οι ειδικοί που το μελετούν», είχε αναφέρει η Αγγελική Νικολούλη μιλώντας στο MEGA.

Τα βιβλία της Νικολούλη

Ονειρεύτηκα τον δολοφόνο σου

Μια νεαρή και όμορφη κοπέλα εξαφανίζεται μες στη νύχτα. Στη μικρή επαρχιακή πόλη, αστυνομία και ντόπιοι λένε ότι χάθηκε στο δρόμο του εύκολου χρήματος. Μια δημοσιογράφος-ερευνήτρια αναχωρεί αμέσως για το ταξίδι της αναζήτησης. Με οδηγό τη διαίσθηση, ξεκινά από ένα παράξενο όνειρο για να φτάσει αργότερα σε μιαν απίστευτη αποκάλυψη. Μπαίνει σ’ ένα παρασκήνιο με υπόπτους, όπου ο ένας οδηγεί στον άλλο και όλοι μαζί συμμετέχουν σε μια τρελή ιστορία με γρίφους και αινίγματα. Αναζητά τον ένοχο απ’ τα σημάδια του. Παίζει μαζί του “τη γάτα με το ποντίκι”. Μια αλλόκοτη σχέση την δένει με το δράστη. Η παράσταση δείχνει να μην έχει τέλος.

nikolouli2.jpg

Μια πόλη-μυστήριο, με ανθρώπους που λένε λίγα αλλά ξέρουν πολλά. Ένα κρυμμένο ημερολόγιο, με αμαρτίες από το παρελθόν και προφητείες για το μέλλον. Ίντριγκες, έρωτες και πάθη, σε έντονους, κινηματογραφικούς ρυθμούς, με την αγωνία να μην εγκαταλείπει ποτέ τον αναγνώστη. Μια συναρπαστική περιπέτεια, ένα σενάριο από εκείνα που μόνο η ζωή ξέρει να γράφει.

Βρες το εδώ

Θάνατος με χείλη κόκκινα

nikolouli1.jpg

Μια άγρια νύχτα του χειμώνα, σ’ ένα ερημικό ορεινό χωριό, μια νεαρή γυναίκα διαπράττει αποτρόπαιο έγκλημα.

Με δαιμονικό σχέδιο καλύπτει το φόνο και μπαίνει σε δρόμο χωρίς επιστροφή. Λίγα χρόνια μετά, ένας μάρτυρας βλέπει μια λεπτή σιλουέτα να σκάβει βαθιά στο σκοτάδι και το αίμα του παγώνει… Η Αθήνα ζει στους ρυθμούς των Χριστουγέννων. Μια δημοσιογράφος δέχεται μεταμεσονύχτιο τηλεφώνημα από δικηγόρο. Της αποκαλύπτει την εξαφάνιση ενός νέου και δυναμικού επιχειρηματία και ζητά να την ερευνήσει. Μαύρο σύννεφο καλύπτει το παρελθόν του γοητευτικού άντρα. Μια ομίχλη μυστηρίου που πυκνώνει συνεχώς γύρω από ατιμώρητα εγκλήματα. Η έρευνα ξεκινά και οι ιστορίες μπλέκονται και γίνονται μία. Οι παίκτες εναλλάσσονται σ’ ένα παιχνίδι θανάτου όπου όλα είναι ανοιχτά. Μια αληθινή περιπέτεια που ξεπερνά τη φαντασία. Μια αγωνιώδης αναζήτηση, με καλοστημένες παγίδες και ανατροπές που κόβουν την ανάσα. Ένα βιβλίο για τα λυσσαλέα πάθη και τα άγρια ένστικτα.

Βρες το βιβλίο εδώ

Έρωτας φονιάς

erotas_fonias.JPG

Ο κοσμοπολίτης, γοητευτικός άντρας που ακροβατεί ανάμεσα στο σκοτάδι και στο φως.
Τα πρόσωπα και οι ρόλοι που αλλάζει με μοναδική μαεστρία.
Η γλυκιά κι ευαίσθητη αεροσυνοδός στο μοιραίο ταξίδι στη Σαντορίνη.
Η ξεχασμένη αποθήκη και η βαλίτσα με τα θαμμένα μυστικά.
Η μονοκατοικία του τρόμου.
Η ταλαντούχα μουσικός και ο παραμυθένιος γάμος στη στολισμένη με εντελβάις εκκλησία του Γολγοθά.
Η ανυποψίαστη νεαρή, τα φρικτά βασανιστήρια και το μωρό που δεν γεννήθηκε ποτέ.
Η συνοδός πολυτελείας στη σουίτα γνωστού ξενοδοχείου, όπου τα κρίνα βάφτηκαν με αίμα.
Το μικρό αγόρι που έγινε μάρτυρας εγκλήματος.

Μια περιπλάνηση στον κόσμο του μυστηρίου από την Αθήνα, την Ιθάκη και τη Σαντορίνη ως τη Βιέννη και τη λίμνη του ονειρικού Χάλστατ.
Ένα μυθιστόρημα που ξετυλίγει το νήμα μιας σκοτεινής ιστορίας και ακολουθεί την αιματοβαμμένη διαδρομή της.
Θύματα γυναίκες, σε μια σειρά άγριων εγκλημάτων, που έρχονται στο φως με διαδοχικές αποκαλύψεις και αλλεπάλληλες ανατροπές.
Ένα βιβλίο όπου η δημοσιογράφος-ερευνήτρια μπαίνει στο στόχαστρο του δολοφόνου, μετατρέπεται σε τιμωρό και δικαιώνει τα θύματα.

Βρες το βιβλίο εδώ

Θα γίνω σκιά σου

Η Κατερίνα Ασλάνη -μια κοπέλα με μεγάλα όνειρα και πάθος για ζωή- εξαφανίζεται μυστηριωδώς. Τα ερωτήματα για τους δικούς της βασανιστικά. Εγκατέλειψε τα πάντα κι έφυγε σε άλλη χώρα; Είδε κάτι τρομερό, την απειλούν και κρύβεται; Έπεσε θύμα δολοφονικής ενέργειας; Για τη ρεπόρτερ που αναλαμβάνει την έρευνα αρχίζει ένα ταξίδι υψηλού ρίσκου, από την Πλάκα και το Κολωνάκι ως το Παρίσι και από την Πάρο μέχρι τα Γιάννενα και τη Θεσσαλονίκη.

Η αναζήτηση ξεκινά από τα νεανικά στέκια, περνά από ατελιέ καλλιτεχνών και καταλήγει στα σαλόνια της υψηλής κοινωνίας. Τρία πρόσωπα που εμπλέκονται δυσκολεύουν την έρευνα. Υπόθεση νεφελώδης, σε αχαρτογράφητα νερά.
Επτασφράγιστα μυστικά και σβησμένα ίχνη. Μοιραία πάθη, επιπόλαια λάθη, οικογενειακά και κοινωνικά τραύματα έρχονται σταδιακά στην επιφάνεια.
Μια επικίνδυνη αναμέτρηση με τις σκιές. Μια άγρια μάχη στο σκοτάδι μέχρι να φανεί το φως. Ένα τέλος απρόβλεπτο…

Βρες το βιβλίο εδώ

queen.gr