Μπαγκέτα γεμιστή με απομεινάρια του Πασχαλινού τραπεζιού για ένα εύκολο και νόστιμο σάντουιτς.
10′ προετοιμασίαΣύνολο: 10′
Υλικά
Τεμάχια: 2
- 1 μπαγκέτα
- 4 κουτ. σούπας μαγιονέζα
- το πράσινο μέρος από 2 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 φλιτζ. τσαγιού μαρουλοσαλάτα (που περίσσεψε από το πασχαλινό τραπέζι)
- 5 – 6 λιαστά ντοματίνια από βάζο, στραγγισμένα από το λάδι
- 3 αυγά πασχαλινά σε λεπτές ροδέλες
- αλάτι, πιπέρι
Διαδικασία
- Για την μπαγκέτα γεμιστή με τα υπόλοιπα πασχαλινά αυγά, κόβουμε για αρχή τη μπαγκέτα στα δύο και μετά χαράσσουμε και τα δύο κομμάτια στη μέση κατά μήκος.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με τα κρεμμυδάκια και με το μείγμα αυτό αλείφουμε το εσωτερικό από τις μπαγκέτες.
- Μοιράζουμε στα 2 σάντοιτς τη μαρουλοσαλάτα και τα λιαστά ντοματίνια.
- Κόβουμε τα αυγά σε λεπτές ροδέλες και τα μοιράζουμε επίσης.
- Πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο και σερβίρουμε την γεμιστή μπαγκέτα με τα υπόλοιπα πασχαλινά αυγά.
gastronomos.gr