Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Το βίντεο από το 1986 να παίζει με τους γιους της που έγινε viral

Οι λάτρεις της βασιλικής οικογένειας έχουν ξετρελαθεί με ένα μικρό βίντεο με την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τους γιους της που ήρθε ξανά στο φως της δημοσιότητας. Στο κλιπ που έχει γίνει viral, η πριγκίπισσα Νταϊάνα φορά ένα φούξια ζακέτα και λευκό πουκάμισο με καρό παντελόνι παντελόνι στους ίδιους χρωματισμούς και λευκά μοκασίνια. Μαζί με τους γιους της, τον τεσσάρων ετών τότε Γουίλιαμ και τον μόλις δύο ετών Χάρι βρίσκεται στους κήπους του Highgrove House, του σπιτιού του πρίγκιπα Καρόλου στο Gloucester το 1986. Δραστήριος ο μικρός Χάρι σκαρφαλώνει και κάνει τσουλήθρα στη μικρή παιδική χαρά, ενώ ο Χάρι βρίσκεται στην αγκαλιά της μητέρας του την περισσότερη διάρκεια του βίντεο.

Το παλιό βίντεο ανακυκλώθηκε στο TikTok πρόσφατα με τους θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας να απολαμβάνουν πόσο κανονική μαμά έδειχνε. Σε ένα σημείο, η πριγκίπισσα Νταϊάνα καλεί τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να μπουν μέσα και να σταματήσει πια το παιχνίδι, όμως εκείνος αρνείται. Εκείνη τότε του απαντά ότι ο Χάρι θα είναι εκείνος που θα έχει όλη τη διασκέδαση, κάτι που ο μικρός Γουίλιαμ δεν δέχεται και τρέχει κοντά στη μαμά του.

«Φυσιολογική μαμά με φυσιολογικά παιδιά. Θεέ μου μου λείπει», γράφει ένας χρήστης στα social media καθώς η οικογένεια επιστρέφει στην οικία της. «Η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν ένα τόσο όμορφο παράδειγμα. Μου λείπει να τη βλέπω!», αναφέρει άλλο σχόλιο. «Ω, ήταν υπέροχο να ακούω τη φωνή της, ήταν τόσο όμορφη και πόσο καλόκαρδη ήταν», λέει άλλος χρήστης.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα περνούσε συχνά ποιοτικό χρόνο με τους γιους της πρίγκιπα Γουίλιαμ και Χάρι. Πολλές από τις αγαπημένες τους δραστηριότητες συχνά κατέγραφε και ο φωτογραφικός φακός αφού η ζωή της ήταν πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

.okmag.gr