5+1 Ελληνίδες celebrities που φόρεσαν ήδη τα μαγιό τους

Οι ημέρες του Πάσχα και ο καλός καιρός ήταν με το μέρος των εκδρομέων που μετά από δυο χρόνια καραντίνας θέλησαν να φύγουν στην εξοχή. Τα νησιά, αλλά και τα χωριά γεμίσαν με κόσμο και οι πιο τολμηροί φόρεσαν τα μαγιό τους και έκαναν τις πασχαλινές βουτιές τους στη θάλασσα. Η Δευτέρα του Πάσχα μάλιστα ήταν ηλιόλουστη και πολλές Ελληνίδες celebrities φόρεσαν ήδη τα μαγιό τους.

Ζέτα Δούκα

«Το καλοκαίρι έρχεται», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ζέτα Δούκα και δημοσίευσε μια φωτογραφία με μαγιό από την απόδρασή της στην Τήνο.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Στην Κρήτη με τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τις πρώτες φωτογραφίες της με μαγιό για τη φετινή σεζόν.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Στη Σκόπελο βρέθηκε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη για τις πασχαλινές διακοπές της και φυσικά έκανε μια βόλτα από τη θάλασσα φορώντας το μαγιό της. «Πρώτη βουτιά για φέτος, σχεδόν», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Κρυσταλλία

«Πρώτο μπάνιο; Ευχαρίστως, όχι Έκανα μια απόπειρα αλλά απέτυχε! Το αδερφάκι μου πάλι την έριξε τη βουτιά του! Εσείς βουτήξατε;;», έγραψε χαρακτηριστικά η Κρυσταλλία στην ανάρτησή της.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Με τις κόρες της: Λυδία και Ηλέκτρα έκανε τις πρώτες βουτιές της η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. «Τα πήρε όλα η θάλασσα και άφησε στη θέση τους άπλετη χαρά!», ανέφερε σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Αγγελική Ηλιάδη

Με σέξι μοικίνι και καλοκαιρινή διάθεση και η Αγγελική Ηλιάδη.

okmag.gr