Η αισθητικός Φανή Γκαντζιού μας μιλάει για το μηχάνημα των Διάσημων το Hydrodermabrasion (Υδροδερμοαποξεση)

Η θεραπεία Hydra Facial ή ΄΄Ηydra Dermabtasion” είναι η τελευταία λέξη της τεχνολογίας αναδόμηση του δέρματος με τη επεμβατικό τρόπο. Το Hydra Facial είναι το μοναδικό μηχάνημα υδρό-δερμαπόξεσης που συνδυάζει τον καθαρισμό, την απολέπιση, την εξαγωγή σμήγματος, την λεύκανση, την αντιοξειδωτική προστασία και την βαθιά ενυδάτωση σε μια μόνο μια θεραπεία με αποτέλεσμα ένα καθαρότερο, ομορφότερο δέρμα χωρίς ερεθισμό.

Βελτιώνει την εμφάνιση λεπτών γραμμών, ρυτίδων, των μεγάλων πόρων, του δέρματος με τάση ακμής, των πανάδων και των κηλίδων.

Το μυστικό του Hydra Facial βρίσκεται στις ειδικές μικρές κεφαλές που χρησιμοποιούνται με το σύστημα περιδίνησης VOETEX TECHNOLOGY.

Το μηχάνημα έχει 6 κεφαλές και κάνει τα έξης:

  • Υδροδερμοαπόξεση– ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου που επιτρέπει βαθύ καθαρισμό του δέρματος με ταυτόχρονη ενυδατική και αναζωογονητική δράση, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει και πολλές δερματολογικές παθήσεις
  • Λίφτινγκ ραδιοσυχνοτήτων 5 mhz– ανορθώνει το δέρμα γύρω από τα μάτια, αφαιρεί τις ρυτίδες. Βελτιώνει την μικροκυκλοφορία. Ενθαρρύνει την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
  • Κρυοθεραπεία– κλείνει τους πόρους όσο το δυνατόν περισσότερο με ψύξη, έτσι ώστε οι δραστικές ουσίες να παραμείνουν στην επιδερμίδα και να απομονωθούν οι ακαθαρσίες και οι φλεγμονές, ανακουφίζει το δέρμα, Με τον τρόπο αυτό, η επίδραση των δραστικών συστατικών είναι πολύ παρατεταμένη.
  • Υπερηχογράφημα– παράγει κύκλους δόνησης μέχει 1,1 MHz ανά δευτερόλεπτο, Έχει τη λειτουργία να μαλακώσει τους θρόμβους αίματος και να αφαιρεί το ΄΄κόκκινο πρόσωπο΄΄. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την διείσδυση σε βάθος των δραστικών συστατικών
  • Βιο- λίφτινγκ– μικρό ηλεκτρικό ρεύμα χαμηλών επιπέδων ενέργειας που είναι σύμφωνο με τους φυσικούς ηλεκτρικούς παλμούς του σώματος.
  • Ψεκασμός οξυγόνου – εμπλουτίζει το δέρμα στα βαθύτερα στρώματα με οξυγόνο.

Δείτε τα βίντεο