Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Κριός
Με τη σημερινή θέση της Σελήνης έχεις την ευκαιρία να βάλεις σε προτεραιότητα την κοινωνική ζωή σου και την προσωπική σου ευχαρίστηση. Επίσης είναι μια καλή στιγμή για την αναζήτηση προκλήσεων, οργάνωσης και την επιδίωξη προσωπικών συμφερόντων. Ο ενθουσιασμός και η καλή σου διάθεση πιθανά να σε οδηγήσει σε υπερβολές και υποσχέσεις που δύσκολα θα μπορέσουν να τηρηθούν απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε τη μέρα και γοήτευσε τους πάντες.

Ταύρος
Η Σελήνη κινείται στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας και είναι καιρός να επανασυνδεθείς κατά κάποιον τρόπο με τον εαυτό σου, τις ανάγκες σου, αλλά και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Απόφυγε παρεξηγήσεις με συναδέλφους, παράπονα και γκρίνιες στα εργασιακά. Μέσα από την ανάγκη προσφοράς και προστασίας του ερωτικού σου συντρόφου μπορεί να χαρακτηριστείς καταπιεστική. Εσύ που είσαι μόνη, το ερωτικό σου παρελθόν φαίνεται να επανέρχεται.

Δίδυμοι
Η επικοινωνιακή σου ικανότητα, που βέβαια πάντα την έχεις, τώρα ενισχύεται ακόμα περισσότερο με αποτέλεσμα να διευκολύνονται οι υποθέσεις σου και παράλληλα να μπαίνουν νέοι άνθρωποι στη ζωή σου. Με τις σημερινές όψεις θα πρέπει να σχεδιάσεις τις στρατηγικές σου στα εργασιακά αντί να πιέζεις τα πράγματα. Μην αγνοείς τα συναισθήματα του ερωτικού σου συντρόφου και κυρίως την προσπάθεια του να σε πλησιάσει. Εσύ που είσαι μόνη, αντιλαμβάνεσαι πως ο αριθμός των θαυμαστών σου αυξάνεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗADVERTISING  

Καρκίνος
Το πλανητικό σκηνικό σε παροτρύνει να εστιάζεις την προσοχή σου στην οικοδόμηση και ανάπτυξη. Στο πρώτο μισό της ημέρας προσπάθησε να αποφύγεις την επίλυση προβλημάτων που δεν έχουν ακόμα δείξει την πραγματική τους εικόνα και διάσταση. Άκρως ερωτική η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Απόλαυσε την. Εσύ που είσαι μόνη, βγες επιτέλους από τη μιζέρια και πάρε τα πάνω σου.

Λέων
Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να είσαι ιδιαίτερα ευαίσθητη απέναντι σε σημάδια ανισορροπίας κι έλλειψης δύναμης στις σχέσεις σου, κάτι που θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε συναισθηματική δυσαρέσκεια ή και απογοήτευση. Άσε την παθιασμένη πλευρά του εαυτού σου ελεύθερη απόψε και απόλαυσε τη βραδιά με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η λάμψη της Σελήνης σε κάνει ακαταμάχητη.

Παρθένος
Συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δημιουργεί η σημερινή μέρα και κατά διαστήματα έχεις την ανάγκη απομόνωσης. Κάνε μια προσπάθεια να συγκεντρωθείς περισσότερο στα εργασιακά και απόφυγε λάθη. Μέσα στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου καλό θα ήταν να λάβεις υπόψη σου και να ακούσεις και τις δικές σου ανάγκες. Εσύ που είσαι μόνη, μην ενθουσιάζεσαι και μην ποντάρεις συναισθηματικά αν θέλεις να προστατεύσεις τον εαυτό σου.

Ζυγός
Μπορείς σήμερα να εξομαλύνεις τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και να προωθήσεις τα σχέδια σου, μιας και η επικοινωνιακή σου ικανότητα ενισχύεται. Μπορείς να εντυπωσιάσεις στα εργασιακά με τις ιδέες σου,  αρκεί να μην ξεπεράσεις τα όρια της υπερβολής. Γίνε πιο τρυφερή και πιο εκδηλωτική απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον κάτι καλό και ενδιαφέρον φαίνεται να προκύπτει.

Σκορπιός
Πρόσεξε σήμερα την συμπεριφορά σου απέναντι στους άλλους και μην αδικείς τον εαυτό σου. Η απόμακρη στάση σου σε κάνει να φαίνεσαι και να γίνεσαι λίγο αντιπαθής και σνομπ. Οι επαγγελματικοί στόχοι σου είναι ιδιαίτερα υψηλοί,  για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι πιο υπομονετική. Στο χέρι σου είναι να επαναφέρεις την ασφάλεια και τη σιγουριά στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, συνέχισε να διεκδικείς το άτομο που σε ενδιαφέρει και θα καταφέρεις να τον φέρεις στα μέτρα σου.

Τοξότης
Ιδανική φαίνεται να είναι η σημερινή μέρα, μιας και σου επιτρέπει να περάσεις καλά, να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και να διευρύνεις τους στόχους σου. Δείξε συνέπεια στα εργασιακά και μην θεωρείς τίποτα δεδομένο. Ο ενθουσιασμός και η δυναμική αίσθηση σου, μπορεί να σε εκθέσουν. Μην προκαλείς με τη στάση σου αντιδράσεις στον ερωτικό σύντροφο σου. Βάλε φρένο στην υπέρμετρη αυτοπεποίθηση σου. Εσύ που είσαι μόνη, ενδιαφέρουσες εξελίξεις φαίνεται να έρχονται από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Αιγόκερος
Σήμερα μπορεί να μην νιώθεις αρκετά ικανοποιημένη από αυτά που κάνεις ή από τις εξελίξεις που έρχονται κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε κάποια δυσαρέσκεια ή σε μια αναθεώρηση των σχεδίων σου. Ενώ οι εντάσεις το πρώτο μισό της ημέρας δεν λείπουν, όσο περνούν οι ώρες μπορείς να οργανωθείς καλύτερα. Ίσως η ερωτική σας ζωή, με τον σύντροφο σου να θέλει μια ενίσχυση. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να γοητεύσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Υδροχόος
Η Σελήνη σήμερα σε κάνει πιο φιλική και προσιτή απέναντι στους άλλους και έτσι η μέρα σου γίνεται αρκετά διασκεδαστική και ευχάριστη. Ανάλαβε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σου στα εργασιακά και δείξε συνέπεια. Μην χάσεις σήμερα την ευκαιρία να δώσεις μια ισχυρή τόνωση στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, τα εσωτερικά και εξωτερικά χαρίσματα σου ήρθε η ώρα να εκτιμηθούν ανάλογα.

Ιχθείς
Καιρός να δώσεις περισσότερη σημασία στις ανάγκες σου και στην ουσία των καταστάσεων και υποθέσεων σου. Καιρός να οργανώσεις τα σχέδια σου, τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Αρκετά ικανοποιητική η μέρα για τις επαγγελματικές επιδιώξεις σου. Γεφύρωσε τις αποστάσεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου και γίνε πιο τρυφερή μαζί του. Εσύ που είσαι μόνη, πλέον φαίνεται να ξέρεις τι ζητάς και τι επιδιώκεις από μια σχέση.

tlife.gr