Τι θα κρατήσεις και τι θα απομακρύνεις από τη φετινή καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου

Και επίσημα βρισκόμαστε μία ανάσα μακριά από το καλοκαίρι και όσο περνούν οι ημέρες τόσο η θερμοκρασία ανεβαίνει. Αυτός ο γλυκός καιρός έχει ως αποτέλεσμα την αναγκαία αναδιοργάνωση της γκαρνταρόμπας μας. Από εκεί που είχαμε ανάγκη από μερικά ανοιξιάτικα -πιο ελαφριά- ρούχα τώρα χρειαζόμαστε καθαρά καλοκαιρινά. Έτσι με το που βρεις τον ελεύθερο χρόνο είμαστε σίγουρες πως θα ασχοληθείς και εσύ με αυτή την στιλιστική υπόθεση. Για αυτό και σήμερα αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε έναν σίγουρο οδηγό στις φετινές καλοκαιρινές τάσεις, που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις όσα χρειάζεσαι και όσα πρέπει να απομακρυνθούν από τα ράφια, τα συρτάρια και τις κρεμάστρες της γκαρνταρόμπας σου.Remaining Time-0:00FullscreenMute

Σύμφωνα με τις φετινές τάσεις αυτά είναι τα κομμάτια που πρέπει να κρατήσεις και να ξεφορτωθείς.

Toss or Keep | Summer’s Trends Edition

Φέτος θα κρατήσεις ακόμα και στο γραφείο μία

μεγάλη ψάθινη τσάντα με πολυτελείς λεπτομέρειες και ίσως λίγο χρόνο.

Πίσω σου, ωστόσο, θα αφήσεις τις κλασικές tote του χειμώνα. Τις κράτησες, τις ευχαριστήθηκες, τώρα ήρθε η ώρα για μία καλοκαιρινή αλλαγή.

Πλέον όλες οι fashionistas λατρεύουν τα παντελόνια με χαλαρές loose γραμμές. Το ντύσιμο έτσι γίνεται πιο άνετο και ακόμα πιο δροσερό όταν η θερμοκρασία θα ”χτυπάει” κόκκινο.

Οι στενές γραμμές των παντελονιών θα μπουν στο περιθώριο φέτος, αφού τα skinny έχουν ξεπεραστεί.

Τα dad sneakers, όπως και τα skinny παντελόνια, δεν θα τα προτιμήσουμε. Τη θέση τους, όμως, θα πάρουν τα πιο κομψά και διακριτικά sneakers, όπως τα All Star της Converse.

Τέλος, θα πούμε ένα μεγάλο ”ναι” στις έντονες vibrant αποχρώσεις και ”όχι” στις ήσυχες και ουδέτερες.
.missbloom.gr