Χρόνια Πολλά Μαμά: Οι celebrities γιορτάζουν την ημέρα της μητέρας με τρυφερά post στο Instagram

Hγιορτή της μητέρας δεν θα μπορούσε να μην κατακλείσει τα social media από φωτογραφίες και ευχές, από συγκινητικά λόγια και αναμνήσεις που μιλούν από καρδιάς …στην καρδιά!

Το Instagram γέμισε από αναρτήσεις μικρών και μεγάλων που θέλησαν με μια μόνο φωτογραφία να ευχηθούν στη μητέρα τους Χρόνια Πολλά. Από αυτή τη χαρούμενη στιγμή δεν θα μπορούσαν να εξαιρεθούν οι Ελληνίδες celebrities οι οποίες -μανούλες ή όχι- θέλησαν να περάσουν το δικό τους τρυφερό μήνυμα για την σπουδαία αυτή ημέρα αγάπης.

H Αθηνά Οικονομάκου, η Κατερίνα Στικούδη, η Κατερίνα Καραβάτου, η Βίκυ Καγιά, η Ελεονώρα Μελέτη, η Ρούλα Ρέβη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Μαριάντα Πιερίδη και πολλές άλλες από νωρίς το πρωί θέλησαν να γιορτάσουν τη μητρότητα με τον πιο συγκινητικό τρόπο, ανεβάζοντας μια αλλά και περισσότερες φωτογραφίες στα προσωπικά τους accounts στο Instagram, αποδεικνύοντας πως το να είσαι μαμά αποτελεί το ωραιότερο δώρο της ζωής.

H Κατερίνα Στικούδη γιορτάζει πρώτη φορά τη μητρότητα

Πρώτη φορά μανούλα η Κατερίνα Στικούδη γιορτάζει φέτος τη μητρότητα έχοντας δίπλα της τον μονάκριβο γιο της , Βύρωνα. Μ΄ένα αλλιώτικο post ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες ενώ αποκάλυψε πότε συνειδητοποίησε πως και η ίδια γιορτάζει σήμερα.

«Μου είπε ένας φίλος χτες: Γιορτάζεις αύριο ε;
Για λίγο αναρωτήθηκα τι λέει .. και μετά σκέφτηκα:
Μαμά μου , μητέρα , μανούλα μου Σ αγαπώ πολύ και Σ ευχαριστώ για όλα …
Τώρα καταλαβαίνω .. τώρα σέβομαι ακόμα περισσότερο … τώρα σκέφτομαι ακόμα πιο πολύ πριν μιλήσω! Πόση δύναμη έχει ένα χαμόγελο σου .. μια αγκαλιά σου … Βυρωνακο μου για σένα θα είμαι πάντα εδώ … 👶🏼❤️
Χρόνια πολλααααα!!!!», έγραψε η ταργουδίστρια δίπλα από μια φωτογραφία που ανέβασε με το όνομα του γιου της.

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε flash back στις δύο εγκυμοσύνες της

Η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να ανεβάσει δύο ξεχωριστά post με δύο φωτογραφίες από τις εγκυμοσύνες της. Φορώντας και στα δύο στιγμιότυπα στενό κορμάκι (στην εγκυμοσύνη του Μάξιμου πόσταρε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία ενώ στις Σιέννας μια γεμάτη χρώμα) η ηθοποιός έγραψε:

«Έγκυος στον Μαξιμάκο μου στον 8ο μήνα. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου! Χρόνια πολλά και στη δική μου μανούλα!!!
Χρόνια πολλά σε όλες τις μέλλουσες μανούλες και σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν πολύ για να γίνουν μανούλες…στέλνω όλη μου την αγάπη και την θετική ενέργεια», και συνέχισε κάτω από τη φωτογραφία της Σιέννας:

«Έγκυος στο Σιεννάκι μου στον 8ο μήνα. Χρόνια μας πολλά μανούλες!!! Αξίζουμε όλα τα «μπράβο» του κόσμου!».

Η Κατερίνα Καραβάτου συγκινεί με το Post που είναι αφιερωμένο στη μητέρα της

Δεν έχουν περάσει ούτε 7 μήνες από την απώλεια της μητέρας της και η Κατερίνα Καραβάτου, ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, επέλεξε ν’ ανεβάσει μια διαφορετική φωτογραφία από εκείνες που δεν μας έχει συνηθίσει. Πρόκειται για ένα αδημοσίευτο στιγμιότυπο, μια χαρούμενη στιγμή πίσω στο παρελθόν, όταν η κυρία Κική, χαρούμενη και χαμογελαστή, κρατούσε στα χέρια της τη μικρή Αέλια.

«Τη θυμάμαι πολύ καθαρά εκείνη την ημέρα. Ήταν ένα χαρούμενο, ήρεμο, ήσυχο πρωινό στη Θεσσαλονίκη. Εύχομαι να σταθώ αντάξια αυτής της μητέρας, αυτών των δύο παιδιών, αυτής της απόλυτα αδιαπραγμάτευτης αγάπης. Χρόνια πολλά στις μητέρες σας, χρόνια πολλά σε όλες τις μητέρες», έγραψε στη λεζάντα η Κατερίνα Καραβάτου γεμάτη συγκίνηση.

Δες τις φωτογραφίες που κατέκλεισαν το Instagram, με ευχές και τρυφερές φωτογραφίες από τις Ελληνίδες celebrity μανούλες…

Η μαμά της μαμάς, της μαμάς της Αλεξάνδρας…4 γενιές4 γυναίκες.Η μια επιδρά στην άλλη με έναν τρόπο καταλυτικό. Μοναδικό. Μέσα από τον οποίο έρχεται αμφότερα η διαμόρφωση αλλά κ η μεταμόρφωση.Δεν είναι ένα τέλειο πλάσμα η μητέρα. Είναι όμως ένα πλάσμα μοναδικά σημαντικό.Μέσα από το προσωπικο μου ταξίδι αυτά τα 4 χρόνια στο ρόλο της μαμάς, κατάλαβα πώς. Αν αγαπιέται κάποιος αυθεντικά ανιδιοτελώς είμαστε εμείς.Από τα παιδιά μας.Ας απολαύσουμε τη σημερινή μέρα κ ας αντιληφθούμε ποσό σημαντικό είναι να αγαπάμε όσο πιο ειλικρινά, όσο πιο βαθιά.Να αγαπάμε άνευ όρων.Να αγαπάμε χωρίς προϋποθέσεις.Να αγαπάμε με ειλικρινή αποδοχή.Να αγαπάμε χωρίς επίκριση.Να αγαπάμε ελεύθερα.Να αγαπάμε χωρίς προσδοκίες.Να αγαπάμε τα παιδιά μας γι αυτό το τόσο σπουδαίο που είναι από μόνα τους.Χρόνια πολλά❤️», έγραψε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Βαθιά , αληθινή ,άνευ όρων αγαπη !!!! Χρόνια πολλά 🥰», έγραψε στο post της η Ρούλα Ρέβη.

«Μάνα δεν είναι μόνο αυτή που γεννάει το παιδί, αλλά κι αυτή που το μεγαλώνει και που του δίνει “ζωή” με την αγάπη της.Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κοσμου. Φροσάκι μου σ’ αγαπώ ♥️», έγραψε η Έλενα Παπαρίζου για τη δική της μαμά.

«Happy Μother’s Day σε όλες τις μανούλες! 💖 Σαν χθες θυμάμαι την πρώτη φορά που άκουσα από τα χείλη τους τη λέξη «Μαμά» – μια ανάμνηση τόσο δυνατή που αποτυπώνεται στην καρδιά με τα πιο δυνατά σκιρτήματα!», έγραψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

“The greatest love of all!” έγραψε η Βίκυ Καγιά.

«Μπορεί για τον κόσμο να είσαι απλά μια μητέρα… Για το παιδί σου, όμως είσαι ο κόσμος όλος! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου..!!», έγραψε η Μαριάντα Πιερίδη.

«Με αφορμή την σημερινή μεγάλη γιορτή, έχω να μοιραστώ μαζί σας το εξής:1. Η μητρότητα μου επιβεβαίωσε ότι η γυναίκα είναι το δυνατό φύλο. Δεν αρκεί η σωματική διάπλαση για να είσαι δυνατός, αλλά να ξέρεις και πως να την χρησιμοποιείς και να θες κιόλας. Να μην πω για αρετές που ενισχύονται όπως υπομονή, η στοργή, το μυαλό και αλλά δυνατά…2. Η μητρότητα είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον πλανήτη Γη και οποίος πιστεύει το αντίθετο, θα γελάσω δυνατά!3. Απο τότε που γέννησα, δεν είπα ποτέ μα ποτέ ξανά σε φίλη μου «Άντε να κανείς και ένα παιδάκι τώρα». Οποία θέλει, εάν το θέλει και όπως θέλει!4. Όταν αρχίσεις και αποκτάς μια πιο ουσιαστική επικοινωνία με το παιδί σου, είναι τότε που εγώ άρχισα να λιώνω. Πριν απλά βίωνα μια ρομποτική καθημερινότητα επιβίωσης.5. Δεν είναι όλες οι γυναίκες φτιαγμένες για να γίνουν μάνες, και σε καμία περίπτωση δεν ολοκληρώνονται μέσα απο αυτό. Κάποιες πάλι είναι! Δυστυχώς το παραπάνω ή το ξέρεις απο πριν ή (ΔΕΝ πρέπει) να το μαθαίνεις μετά. Η συζήτηση με έναν ειδικό, θα ήταν απαραίτητη.Χρόνια πολλά🌸», έγραψε η Νικολέττα Ράλλη.

H Βάσω Λασκαράκη έγραψε στην ανάρτησή της: «8,5 χρόνια μαμα🥰🥰🥰🥰🥰Η ωραιότερη γιορτή του κόσμουΧρόνια πολλά μανούλες να σας χαιρόμαστε και να μας χαίρονται 🌺🌻»

queen.gr/