Εάν έχεις ένα βαζάκι φτιάξε το πιο αρωματικό DIY κερί

Τα κεριά είναι ένα από τα πιο οικονομικά αλλά παράλληλα cozy διακοσμητικά που μπορούμε να επενδύσουμε για το σπίτι μας. Μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορα σημεία του χώρου μας όπως είναι το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο ή το μπαλκόνι.

Θα τα βρεις στην αγορά σε πληθώρα σχεδίων και σχημάτων ωστόσο αξίζει να δοκιμάσεις να φτιάξεις το δικό σου DIY κερί. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά εύκολη και το μόνο που θα χρειαστείς είναι μερικά απλά υλικά.

Πώς θα φτιάξεις το ωραιότερο DIY κερί

Θα χρειαστείς: ένα γυάλινο δοχείο

Φρούτα, λουλούδια ή άλλα αντικείμενα που αντέχουν στο νερό

Νερό βρύσης

Ελαιόλαδο (μπορείς να χρησιμοποιήσεις φυτικό λάδι και άλλα έλαια)

Πλωτά φυτίλια

Αιθέρια έλαια (προαιρετικά)

Πώς θα το φτιάξεις: Γέμισε ένα γυάλινο βάζο με οποιοδήποτε διακοσμητικό σου αρέσει και αντέχει στο νερό. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πορτοκάλια και λεμόνια ή λουλούδια, τα οποία φαίνονται υπέροχα βυθισμένα στο νερό.

Κάλυψε τα αντικείμενα στο βάζο με νερό. Φέρε τη γραμμή νερού κοντά στην κορυφή του βάζου, αλλά φρόντισε να αφήσεις χώρο για το λάδι και το φυτίλι. Πρόσθεσε τουλάχιστον 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο. Όσο περισσότερο λάδι προσθέτεις, τόσο περισσότερο θα καίει το κερί. Εάν θέλεις να αρωματίσετε το κερί σου, ρίξε 20-30 σταγόνες αιθέριων ελαίων. Τοποθέτησε το φυτίλι και απόλαυσε την μυρωδιά που θα αναδύεται στο χώρο για ώρες!

Πηγή κεντρικής: pexels.com

queen.gr