Ε.Ε.Ε.ΕΚ Τρικάλων :4η θέση σε Ευρωπαϊκό διαγωνισμό

Το τραγούδι μας “Το Ταξίδι του Παναγιώτη” εμπνευσμένο από το μαθητή του σχολείου μας Παναγιώτη Ντέλλα, συμμετείχε στον διαγωνισμό European school radio 2022 με θέμα “Ταξιδεύοντας” και κατέκτησε την τέταρτη θέση στον διαγωνισμό και την πρώτη θέση στην καρδιά μας. \Πολλά συγχαρητήρια στους υπέροχους μαθητές-μαθήτριες του σχολείου μας : Αγραφιώτη Χριστίνα ,Καραμπόσικου Εμμανουέλα ,Κότσι Ιωάννα, Παλάντζα Ελένη ,Καραμούτσα Στέλιο , Κατσιώπη Δημήτρη Κόλλα Σπύρο, Μόκκα Χρήστο, Ντέλλα Παναγιώτη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους μας βοήθησαν στην δημιουργία του τραγουδιού μας και συγκεκριμένα τον μαέστρο κύριο Κουβέλα Γεώργιο καθηγητή του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων για την μουσική σύνθεση ,την μαθήτρια του Μουσικού Σχολείου Σκυλοδήμου Μαρία η οποία με την υπέροχη φωνή της συμμετείχε στο τραγούδι μας, τον κύριο Αντρέα Τσέγα για την ενορχήστρωση του κομματιού και την ηχοληψία, τον εκπαιδευτικό του σχολείου μας Λιακόπουλο Θανάση για την παραγωγή του βίντεο.

Επίσης, τη διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κυρία Ξυνοπούλου η οποία ενθαρρύνει και στηρίζει κάθε δράση του σχολείου μας, τη διεύθυνση του σχολείου μας η οποία αγκαλιάζει με πολύ αγάπη κάθε μας προσπάθεια , τον σύλλογο διδασκόντων για την συμπαράσταση του και τα Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α. Ε που με την δωρεά του σχολικού λεωφορείου συνέβαλαν στην βελτίωση της καθημερινότητας των μαθητών μας κάνοντας το ταξίδι τους ομορφότερο και ασφαλέστερο!!!

Η συντονίστρια του προγράμματος Τασούλα Ευαγγελία

Οι συμμετέχοντες εκπαιδευτικοί

Αρετή Γρηγορίου

Δημήτριος Μπάνος