Καιρός για πέδιλα: Tα σχέδια που φοράμε τώρα στην πόλη

Αν υπάρχει μια στιγμή που κάθε γυναίκα περιμένει με ανυπομονησία κάθε χρόνο, είναι εκείνη που θα φορέσει τα αγαπημένα της καλοκαιρινά παπούτσια. Αλλάζουν την διάθεση και βέβαια κάνουν update το summer look. Ο Καιρός πλέον προστάζει πέδιλα. Βγάζουμε τα κλειστά παπούτσια  και  την θέση τους παίρνουν τα πέδιλα που θα φοράμε από εδώ και πέρα. Ποια σχέδια πρέπει να μπουν στην ντουλάπα σου φέτος; Πως τα σετάρεις; Ποιά είναι τα styling tips που πρέπει να ξέρεις; Σήμερα θα σου δείξω τις κορυφαίες τάσεις που βλέπουμε ήδη στο street style  και πως να τις συνδυάσεις σωστά.

Oι πλατφόρμες κυριαρχούν στα σχέδια και η τάση που έκανε huge το catwalk του οίκου Versace αποτελεί το σχέδιο που ήδη λατρεύουν τα it girls και τα φοράνε με τζιν και blazer.

Μαύρα minimal πέδιλα με χαμηλό τακούνι για τις μέρες που οι απαιτήσεις  στην πόλη είναι πολλές αλλά θες πάντα να έχεις το στιλ σου.

@foureira

Πέδιλα με neon χρώματα είναι πολύ ψηλά στις επιλογές και αγαπημένα της Gez Z. Με λουράκια που τα δένεις όπως θέλεις εσύ.

Τα camel πέδιλα αποτελούν κομμάτια πασπαρτού αφού πάνε με όλα και δίνουν σοφιστικέ ύφος στο παλιό σου τζιν.

Λουλούδια και χαριτωμένα χρώματα σε πέδιλα που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν και θα ξεχωρίσουν!

Logo σχέδια που θα απογειώσουν το στιλ σου το φετινό καλοκαίρι με την Chanel να κάνει την διαφορά με τα σχέδια της.

Πέδιλα με chunky τακούνι που φοράς άνετα με όλα τα καλοκαιρινά σου outfit, διάλεξε σχέδια με ξύλινο τακούνι για πιο casual εκδοχή.

Πέδιλα με χαμηλό τακούνι και λεπτά λουράκια σε 90s ύφος για εμφανίσεις όλη μέρα κάθε μέρα.

Τετράγωνη μύτη, ένα trend που επανήλθε λίγες σεζόν πριν και φαίνεται να παραμένει ψηλά και αυτό το καλοκαίρι!

Λουράκια που δένουν όπως θες εσύ σε όποιο ύψος θες, διάλεξε τον τρόπο που θα αναδείξει το σύνολο σου.

Ιδιαίτερα τακούνια με σχέδια που τραβάνε την προσοχή είναι φέτος μεγάλο trend. Aν διαλέξεις  ένα τέτοιο πέδιλο προτίμησε earth tones στο υπόλοιπο σχέδιο για safe look.

Φιόγκοι σαν σχέδιο που δίνουν χαριτωμένο ύφος και λατρεύουν τα κορίτσια που φοράνε ρομαντικά ρούχα.

Slingback πέδιλα με λουράκια και χαμηλό τακούνι  είναι η πρόταση της Chanel για αυτό το καλοκαίρι και αποτελεί το σχέδιο που φοράς από αύριο κιόλας με τα σύνολα σου.

.tlife.gr