8 Μοντέρνες ντουλάπες υπνοδωματίου!

Εάν μετακόμισες πρόσφατα ή ανακαινίζεις το σπίτι σου, τότε προφανώς, ψάχνεις πώς να διακοσμήσεις και τι έπιπλα να βάλεις. Το πρώτο πράγμα, που πρέπει να σκεφτείς, είναι οι ντουλάπες υπνοδωματίου, καθώς πιάνουν πολύ χώρο και είναι απαραίτητο για την κρεβατοκάμαρα σου. Συνεπώς, καλύτερα να ξεκινήσεις από τα πιο βαριά, που είναι δύσκολο να τα προσθέσεις μετά.

Ευτυχώς, το PoliHome.gr έχει αμέτρητες επιλογές, με καλή ποιότητα και τιμές, που ξεχωρίζουν. Δες, λοιπόν, 8 μοντέρνες επιλογές για ντουλάπες υπνοδωματίου, που θα λατρέψεις!

1. Ντουλάπα Denny Τετράφυλλη

ντουλάπες υπνοδωματίου

Η συγκεκριμένη ντουλάπα υπνοδωματίου θα σε βολέψει πάρα πολύ, καθώς είναι τετράφυλλη και έχει άπλετο χώρο, να αποθηκεύσεις τα ρούχα σου. Μέσα διαθέτει πολλά ράφια και ράγες, ώστε να κρεμάς ό,τι χρειάζεσαι. Η ποιότητα της είναι θα σε ενθουσιάσει, καθώς έχει επικάλυψη από φυσική βελανιδιά, το ύψος της ανέρχεται στα 2,25 μέτρα και το μήκος στα 2,05 μέτρα.

Βρες την σε καλή τιμή εδώ!

2. Ντουλάπα συρόμενη Giallo

ντουλάπα υπνοδωματίου

Η συρόμενη ντουλάπα Giallo είναι μια πολύ μοντέρνα επιλογή για το υπνοδωμάτιο σου, καθώς έχει λεπτομέρειες από φυσικό ξύλο και μπεζ αποχρώσεις. Επιπλέον, διαθέτει μηχανισμό Soft close, ράφια και ράγες. Εάν θέλεις να κάνεις ακόμη πιο πρακτική τη ντουλάπα σου, έχεις την επιλογή να προσθέσεις μηχανισμό ανύψωσης ντουλάπας.

Βρες την σε έκπτωση εδώ!

3. Δίφυλλη συρόμενη ντουλάπα με καθρέπτη

ντουλάπα συρόμενη με καθρέπτη

Ο συγκεκριμένος αποθηκευτικός χώρος, εκτός από τον πολύ εντυπωσιακό σχεδιασμό του, είναι και πολύ πρακτικός, λόγω μεγέθους. Διαθέτει 12 ράφια και μηχανισμό soft close. Το ύψος της ντουλάπας φτάνει τα 2,24 μέτρα, ενώ το μήκος της τα 2,30 μέτρα. Επιπλέον, μαζί με την ντουλάπα, θα έχεις και έναν πολύ όμορφο διακοσμητικό καθρέφτη.

Βρες την σε έκπτωση εδώ!

4. Ντουλάπα LAMELO Plus συρόμενη

μοντέρνα ντουλάπα υπνοδωματίου

Η συγκεκριμένη συρόμενη ντουλάπα είναι η απόλυτη τάση της μόδας, με τα δοκάρια, που υπάρχουν στην εξωτερική όψη. Το ξύλο σε συνδυασμό με τη μαύρη επιφάνεια ταιριάζουν σε όλους τους χώρους και δίνουν ένα πιο trendy στυλ. Έχει ύψος 2,00 μέτρα και μήκος 2,50 μέτρα. Σίγουρα, θα μεταμορφώσει το χώρο σου!

Βρες την σε πολύ καλή τιμή εδώ!

5. Δίφυλλη συρόμενη ντουλάπα με καθρέπτες

ντουλάπα με καθρέφτες

Η ντουλάπα Universe έχει ιδανικό μέγεθος και ταιριάζει άψογα σε όλους του χώρους, χάρη στο διακριτικό σχεδιασμό της. Οι καθρέφτες που βρίσκονται εξωτερικά, θα αναβαθμίσουν την αισθητική του χώρου σου και θα το κάνουν, ακόμη, να μοιάζει και μεγαλύτερο. Έχει ύψος 2,12 μέτρα και μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε λευκό και μαύρο χρώμα.

Βρες την σε έκπτωση εδώ!

6. Ντουλάπα Bissom συρόμενη

ντουλάπες υπνοδωματίου

Πρόκειται για μια ιδανική προσθήκη στο υπνοδωμάτιο σου. Θα σε εξυπηρετήσει, ως προς την οργάνωση και την αποθήκευση, ενώ ταυτόχρονα θα αναβαθμίσει το χώρο σου. Επιπλέον, ο καθρέπτης δίνει μια μοντέρνα αισθητική στο έπιπλο, αλλά και στο δωμάτιο σου.

Βρες το σε πολύ καλή τιμή εδώ!

7. Συρόμενη ντουλάπα Colter

ντουλάπα για υπνοδωμάτιο

Τη συγκεκριμένη ντουλάπα θα τη λατρέψεις, καθώς ο μοντέρνος σχεδιασμός της, σε συνδυασμό με το φυσικό και λευκό χρώμα θα ταιριάξουν απόλυτα στο δωμάτιο σου. Αποτελείται από δύο συρόμενα φύλλα και περιλαμβάνει ράφια σε κάθε μεριά και ράγα για κρεμάστρες. Έχει ύψος 2,10 μέτρα και μήκος 2,15 μέτρα. Συνεπώς, θα σε εξυπηρετήσει πολύ στην αποθήκευση και οργάνωση.

Βρες την σε έκπτωση εδώ!

8. Ντουλάπα συρόμενη Flare

Εάν ο χώρος σου είναι ήδη αρκετά περιορισμένος και δε χωράει ογκώδη έπιπλα, τότε σου βρήκαμε τη λύση. Η συγκεκριμένη ντουλάπα με συρόμενα φύλλα, εκτός από το ότι χωράει αρκετά πράγματα, θα αναβαθμίσει και το χώρο σου. Τα γήινα χρώματα, σε συνδυασμό με τα μοντέρνα χερούλια, θα ανανεώσουν το δωμάτιο σου σε άλλο επίπεδο.

Βρες το σε έκπτωση εδώ!

exypnes-idees.gr